Yürekleri sızlatan olay: Ölen 2 aylık bebeklerini bir hafta fark etmediler

Yürekleri sızlatan olay: Ölen 2 aylık bebeklerini bir hafta fark etmediler

Adana’da uyuşturucu bağımlısı çift, 2 aylık bebeklerinin öldüğünü bir hafta boyunca fark etmedi. Komşuların evden kötü koku gelmesinin ardından polise haber vermesiyle ortaya çıkan olayda anne, bebeğin ölümünü polis gelince fark ettiğini ve bir haftadır uyuduğunu zannettiğini söyledi.

Adana Seyhan’da kan donduran bir olay yaşandı. Uyuşturucu bağımlısı olan Suat ve Ayşegül T. çiftinin bir hafta önce 2 aylık kız bebekleri evde öldü.

BEBEKLERİNİN ÖLDÜĞÜNÜ BİR HAFTA FARK ETMEDİLER

Çift, bir hafta boyunca durumun farkına varmazken komşular kötü koku üzerine polise ihbarda bulunarak korkunç olayı ortaya çıkardı. Bebeğin cenazesi morga kaldırılırken, anne ise gözaltına alındı.

ANNENİN İFADESİ: BİR HAFTADIR UYUYOR ZANNETTİM

Gözaltına alınan anne verdiği ifadede kan dondurdu. Anne Ayşegül T., "Sabah evden dışarıya çıkmıştım. Anahtarı unuttuğumu fark ettim. İçeriye geri giremedim. İtfaiyeyi aradım. Bebeğimin öldüğünden haberim yoktu. Bir hafta önce babasıyla yıkamıştık. Sonra sobanın yanına yatırdım. Hiç uyanmadı. Bir haftadır uyuyor zannediyordum" sözlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.

BABA ARANIYOR, OTOPSİ YAPILACAK

Evde olmayan baba için polis tarafından arama çalışmaları başlatılırken bebeğin ölüm nedeninin ise yapılan otopsinin ardından ortaya çıkacağı belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN