Yusuf Kaplan'ın 'Devlet nerede?' eleştirisi gündem oldu

Yeni Şafak Gazetesi'nin yazarı Yusuf Kaplan'ın katıldığı bir YouTube kanalında, program sunucusu Serdar Tunçer ile yaşadığı “Devlet nerede” tartışması sosyal medyada gündem oldu. Tuncer’in “Mevsim kış, 10 şehir var, buna rağmen ikinci günden itibaren tam manasıyla nezaret edebilen bir devlet var” sözlerine katılmayan Kaplan, “Daha yok, ne diyorsun. Daha henüz devlet yok hala orada. Perişan halde insanlar orda. Oraya hala çadır gitmedi, 7 gün oldu çadır gitmedi insanlar soğuktan donuyor” dedi.

Yeni Şafak yazarı Yusuf Kaplan'ın, katıldığı bir YouTube kanalında depremle ilgili sözleri sosyal medyada gündem oldu. Kaplan “Perişan halde insanlar orda. Oraya hala çadır gitmedi, 7 gün oldu çadır gitmedi insanlar soğuktan donuyor” dedi. Programın moderatörü Serdar Tuncer Kaplan'a itiraz etti.

MyMecra adlı bir YouTube kanalında yayınlanan videoda Tuncer’in “Mevsim kış, 10 şehir var, buna rağmen 2. Günden itibaren tam manasıyla nezaret edebilen bir devlet var” sözlerine katılmayan Yusuf Kaplan, “Daha yok, ne diyorsun. Daha henüz devlet yok hala orada. Perişan halde insanlar orda. Oraya hala çadır gitmedi, 7 gün oldu çadır gitmedi insanlar soğuktan donuyor” diye tepki gösterdi.

Tunçer’in “Mesela nerede çadır yok” sorusuna ise Kaplan, “Hiçbir yerde çadır yok. Bugün-yarın yeni yeni gitmeye başlayacak” cevabını verdi.

YORUMLAR (12)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
12 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir