Zafer Partisi'nde istifa: Mobbinge uğradım

Zafer Partisi'nde istifa: Mobbinge uğradım

Zafer Partisi İstanbul 1. Bölge 28. Dönem Milletvekili Adayı olan Tayyibe Merve Çakar, mobbinge uğradığını iddia ederek Zafer Partisi'nden istifa etti.

Zafer Partisi İstanbul 1. Bölge 28. Dönem Milletvekili Adayı olan Tayyibe Merve Çakar, partiden istifa ettiğini açıkladı. Çakar, kişisel X hesabından istifasıyla ilgili şu açıklamayı yaptı.

ppppp.jpg

"Yakın çevremle yapmış olduğum istişareler sonucu, ilçe başkanlığı, üst kurul delegeliği ve milletvekili adaylığı görevlerinde bulunduğum Zafer Partisi’nden, uğradığım mobbing nedeniyle üzülerek istifa ediyorum. Güzel anlar yaşadık, güzel dostluklar elde ettik, baki kalması tek temennim" dedi.

Tayyibe Merve Çakar, milletvekili seçimi döneminde İstanbul 3. Bölge'den aday gösterilmişti.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ geçtiğimiz günlerde 31 Mart yerel seçimlerine parti olarak tek başlarına gireceklerini açıklamıştı. Özdağ'ın "Sadece Kars ve Iğdır'da aday çıkarmıyoruz. Burada HDP'nin karşısında vatansever bir adayı destekleme kararı aldık." açıklaması da dikkat çekmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN