Güneş'in Ali Palabıyık pişmanlığı

Güneş'in Ali Palabıyık pişmanlığı

Fenerbahçe maçının hakemi Ali Palabıyık’a yönelik tepkisinin yanlış olduğunu dile getiren Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, “Abartılı bir tepke sonrası sinirlendim. Ne dediğimi hatırlamıyordum. İzledikten sonra çok üzüldüm. Beni derinden etkiledi” dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Marka ve Spor Zirvesi’nde önemli açıklamalara imza attı. Oturuma, “Avrupa’nın yeni tarih yazanı” sloganıyla davet edilen tecrübeli hoca, Fenerbahçe derbisinde hakem Ali Palabıyık’a yönelik tepkisi konusunda, “Basit bir faulde hakemin niyetini okuyup, sinirlendim. Yanlış yaptım. Artistlik hareket üzerine verilmiş bir tepkiydi. Ne dediğimi de hatırlamıyorum. Sonra izleyince çok üzüldüm” yorumunu yaptı.

Çin’de oynadıkları hazırlık maçının kendisini rahatsız ettiğine yönelik iddiaları, “Biz fikirlerimizi söyleriz ama kararları yönetim kurulu ve başkan verir. Herkesin düşündüğü olmuyor. Önemli olan ortak noktada buluşmak. Sadece orada 10 günlük bir kampın Türk takımları için uygun olmadığını söyledim” şeklinde yanıtlayan  Güneş, şöyle devam etti: “2002 Dünya Kupası unutulmaz. Güney Kore maçında oyuncularım Korelileri aldı, beraber tribünlere gittik. O fotoğraf UEFA’da ders olarak gösterildi.” Güneş, Beşiktaş’ın efsaneleri Metin Tekin, Ali Gültiken ve Feyyaz Uçar’la da fotoğraf çektirdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN