Hababam Sınıfı filminin yönetmeni kimdir sorusu 2016 KPSS'de soruldu | İşte yanıt

Hababam Sınıfı filminin yönetmeni kimdir sorusu 2016 KPSS'de soruldu | İşte yanıt

2016 KPSS'de Hababam Sınıfı filminin ilk yönetmeni adaylara soruldu. Gişe rekorları kıran film hakkında bilgiler ediliyor. 1975 yılında yayınlanmaya başlayan Hababam Sınıfı'nın yönetmeni kimdir?

Rekor sayıda başvuru ile yapılan KPSS'de Rıfat ILgaz'ın romanından uyarlanan Hababam Sınıfı filminin ilk yönetmeni soruldu. Adaylar tüm soru ve cevapların açıklanmasını bekliyor. Peki Hababam Sınıfı ilk yönetmeni kimdir?

Hababam Sınıfı filminin ilk yönetmeni "Ertem Eğilmez"'dir. Türk Sinemasına damga vuran Ertem Eğilmez İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’nden mezun olduktan sonra dükkân açıp bakkallık yaptı.

REKOR KATILIM

ÖSYM tarafından gerçekleştirilecek olan ve rekor sayıda adayın katıldığı KPSS Ortaöğretim sınavı bitti. Bugün gerçekleştirilen KPSS ortaöğretim sınavı için 3 milyon 500 bin kişi başvuru yaptı.

2016'da bugüne kadar yapılan 53 sınava 10 milyon 500 bin kişi girdi. Yıl sonuna kadar uygulanacak olan 12 sınava toplam katılımcı sayısı 14 milyon 500 bine ulaşacak. Sınav saatinin 10 olarak değiştirilmesi üzerine öğrencilerin mağduriyet yaşamamaları için nüfus müdürlükleri bu sabah mesaideydi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN