Halep’teki Türkmen komutan Firas Paşa: PKK ve rejim karadan Rusya havadan saldırıyordu

Halep’teki Türkmen komutan Firas Paşa: PKK ve rejim karadan Rusya havadan saldırıyordu

Suriye Türkmen Cephesi Muntasir Billah Tugayı Komutanı Firas Paşa, Halep'teki katliamları "PKK ve rejim güçleri karadan aynı anda havadan da Ruslar bombalıyor" ifadeleriyle anlattı.

Suriye’de yaşanan iç karışıklık sonrasında çatışmaların yoğun olarak yaşandığı Halep’teki Türkmen Komutan Firas Paşa, basın mensuplarına gönderdiği ses kaydında havadan ve karadan bombardımanlarda çok zayiat verdiklerini söyledi.

TEKRAR FETHEDECEĞİZ

Bulundukları bölgede internet olmadığını vurgulayan Firas Paşa, "Çok ağır saldırılara uğradık. PKK ve rejim güçleri karadan aynı anda havadan da Ruslar bombalıyor. Çok sayıda şehidimiz ve yaralımız var.  Özellikle bizim tugayımız çok zayiat verdi. Özellikle de araçlarımız ve ağır silahlarımız hep gitti. İnşallah Allah katında zayi gitmemiştir. Allah her şeye şahitti. Her şeyi bilendir. Allah’ın izni ile tekrar fethedeceğiz.

"HALEP BİZİM"

Halep bizim. Mutlaka vazgeçmeyeceğiz. Mutlaka tekrar tekrar mücadelemize devam edeceğiz. Tekrar tekrar saldırmaya çalışacağız. Halep’i özellikle Türkmen mahalleleri alacağız Allah’ın izniyle. Mutlaka bizimdir buralar. Ve vazgeçmeyeceğiz. Dualarınızı eksik etmeyin" ifadelerini kullandı.

Muntasir Billah Tugay Komutanı Firas Paşa, çatışmaların ve bombardımanların yoğun şekilde devam ettiğini kaydetti.

ANKARA/İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN