Hatay depremi kaç büyüklüğünde? Kandilli Rasathanesi son depremler listesi (Güncel)

Hatay depremi kaç büyüklüğünde? Kandilli Rasathanesi son depremler listesi (Güncel)

Hatay'ın Samandağ ilçesinde meydana gelen deprem vatandaşları korkuttu. Paniğe neden olan depremin büyüklüğü ve merkez üssü ile ilgili detaylar haberimizde. Kandilli Rasathanesi'nden alınan bilgiye göre, Hatay'da meydana gelen deprem saat 08.35'te 4.1 büyüklüğünde. İşte AFAD ve Kandilli Rasathanesi verilerine göre yaşanan son depremler, merkez üsleri ve büyüklüklerine dair ayrıntılar...

Hatay'da yaşayan vatandaşlar sabah saatlerinde depremle uyandı. Depremin büyüklüğünü ve merkez üssünü ilişki bilgiler haberimizde. Hayat Samandağ'da mydana gelen deprem  AFAD verilerine göre 4.0, Kandilli Rasathanesi verilerine göre 4.1 büyüklüğünde gerçekleşti. Deprem korkuya yol açarken çevre illerden de hissedildi. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı'nın merkez üssünü Hatay'ın Samandağ ilçesi olarak saptadığı deprem, saat 08.35'te meydana geldi. Yerin 25.95 kilometre derinliğinde olan deprem, ilçenin yanı sıra Yayladağı, Antakya ve Defne ilçelerinde de hissedildi. Kısa süreli paniğe neden olan depremde can ve mal kaybı yaşanmadı.

DAKİKA DAKİKA SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYINIZ

AFAD SON DEPREMLER

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü ise depremin büyüklüğünü 4.1 olarak açıkladı.


20 ŞUBAT SABAHI BURSA DA SALLANDI 

Bursa’nın Mudanya ilçesinde, Richter ölçeğine göre 3.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Enstitüsü verilerine göre, bu sabah Mudanya’da saat 07.11’de 2.0 büyüklüğünde ve 07.24’te 3.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

20 ŞUBAT ENDONEZYA'DA 5,9  BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM

Endonezya'nın Maluku Adası açıklarında 5,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Endonezya Meteoroloji, İklim ve Jeofizik Kurumu (BMKG), merkez üssü Kuzey Maluku eyaletine bağlı Ternate Adası'nın 130 kilometre güneybatısı olan depremin, yerin 30 kilometre derinliğinde kaydedildiğini duyurdu.

Depremde can ve mal kaybı olup olmadığına ilişkin henüz bilgi verilmedi.

Endonezya'da 28 Eylül 2018'de Sulawesi Adası'ndaki Palu Körfezi'nde meydana gelen 7,5 büyüklüğünde deprem ve ardından oluşan tsunamide 4 bin 340 kişi hayatını kaybetmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN