1 yıllık evli Müge Anlı bıçak altına yatıyor! Kocasından flaş karar

1 yıllık evli Müge Anlı bıçak altına yatıyor! Kocasından flaş karar

Ünlü sunucu Müge Anlı hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. Geçen yıl Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evlenen Anlı, bomba bir iddia ile gündeme geldi. Eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu’nun istediği üzerine bakın Müge Anlı ne yaptıracak? Duyanlar kulaklarına inanamadı

2022 yılında Şinasi Yüzbaşıoğlu ile nikah masasına oturan Müge Anlı herkesi şaşırtmıştı. Gözlerden uzak evliliğini sürdüren Anlı, son dönemlerde özel hayatıyla ilgili gündemden düşmüyor. Hamile olduğu iddia edilen Anlı hakkında bu kez şaşırtan başka bir iddia daha ortaya atıldı. Anlı estetik yaptırıyor!

img-2366.jpeg

MÜGE ANLI HAKKINDA FLAŞ İDDİA

Yıllardır ATV ekranlarında program sunan Müge Anlı ani bir kararla evlenmişti. Evlilik haberini kendi programında açıklayan Anlı, gözlerden uzak bir düğün yaptı.

img-2367.jpeg

Düğününe dair hiçbir paylaşım yapmayan Müge Anlı hakkında hamilelik iddiaları ortaya atılmıştı. Hamilelik iddialarına açıklama yapmayan Anlı bu kez estetik haberleriyle gündeme geldi.

img-2368.jpeg

EŞİ İSTEDİ ESTETİK YAPTIRACAK

İddialara göre: Şinasi Yüzbaşıoğlu’nun isteği üzerine Müge Anlı dudak botoksu ve yüzüne bir kaç estetik dokunuş yapacak. Estetiğine karşı olduğu bilinen Anlı’nın estetik yaptıracak iddiası herkesi şaşkına çevirdi.

Anlı, henüz bir açıklama yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN