11 Mart reyting sonuçları Arka Sokaklar, Yalnız Kurt, Aziz, Aşk Mantık İntikam'dan hangisi birinci

11 Mart Cuma akşamı televizyonda yayınlanan ekranların klasikleşen polisiye dizisi Arka Sokaklar, Show Tv'de Murat Yıldırım'ın başrol oynadığı Aziz, atv'nin iddialı dizisi Yalnız Kurt ve FOX'un Aşk Mantık İntikam dizisi arasındaki rekabete sahne oldu. İşte 11 Mart reyting sonuçları...

11 Mart Cuma akşamı reyting mücadelesinde iddialı ve klasikleşen yapımların arasındaki rekabete tanıklık ettik. Kanal D ekranlarında fenomene dönüşen ve Cuma akşamları reytinglerde uzun yıllar birinciliği kimselere kaptırmayan Arka Sokaklar, Show Tv ekranlarında Murat Yıldırım'ın başrol oynadığı Aziz ve Fox ekranlarında Burcu Özberk ve İlhan Şen'in oynadığı Aşk Mantık İntikam dizisi yayınlandı. atv ise Osman Sınav'ın yapımcısı olduğu Yalnız Kurt ile yarışta yer aldı.

Fox TV'nin Selçuk Tepeli ile Ana Haber Bülteni de reytinglerde sürekli ilk 10 listesinde yer buluyor. tv8 reyting yarışında Survivor All Star ile boy gösterirken TRT1'de Aşkın Yolculuğu: Hacı Bayram-ı Veli isimli yapım ekranlarda yer aldı. Star TV Kaderimin Oyunu ile reyting yarışında kendisine şans aradı.

YALNIZ KURT DİZİSİNDEN DİKKAT ÇEKEN YÜKSELİŞ

atv'de Osman Sınav'ın yapımcılığını yaptığı Yalnız Kurt dizisi cuma akşamları ciddi oranda reyting almaya başladı. Dizi AB grubunda 3. sırada TOTAL ve ABC gruplarında ise 5. sırada listede kendisine yer buldu.

yalnizkurtatv-275608298-496495281986284-5452711793107312848-n.jpg

İŞTE 11 MART CUMA REYTİNG SONUÇLARI:

11 Mart tarihinde yayınlanan programların reyting sonuçları açıklandı.

Total'de 1.sırada Kanal D’de yayınlanan “Arka Sokaklar” 2. sırada TV8’de ekrana gelen “Survivor All Star”, 3.sırada atv’de izleyiciyle buluşan “Esra Erol’da” yer aldı.

AB'de ise 1.sırada “Survivor All Star”, 2.sırada “Selçuk Tepeli İle Fox Ana Haber” 3.sırada atv’de yayınlanan “Yalnız Kurt” yer aldı.

11-mart-reyting-sonuclari.jpg

ABC'de ise tv8'in reyting rekortmeni yarışması Survivor All Star listenin birinci sırasında yer alırken, Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber 2. sırada, Kanal D'nin fenomen dizisi Arka Sokaklar dizisi ise 3. sırada yer aldı.

Fox TV'de yayınlanan Aşk Mantık İntikam dizisi ise AB grubunda 10. sırada kendisine yer bulabildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN