Zuhal Olcay 'Duygu Asena'ya hayat verecek

Zuhal Olcay 'Duygu Asena'ya hayat verecek

Zuhal Olcay, feminist yazar Duygu Asena'nın kült romanı "Aslında Özgürsün" ile aynı adı taşıyan bir dizi projesinde ünlü yazarı canlandıracak. Dizinin ilk tanıtımı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde yayınlanmıştı.

Ünlü oyuncu Zuhal Olcay, feminist yazar Duygu Asena'nın kült romanı "Aslında Özgürsün" ile aynı adı taşıyan bir dizi projesi ile Gain'de seyirciyle buluşacak. Çocukluk arkadaşı olan 2 kadının ekseninde ilişkilere ve hayata yenilikçi bakış açıları getirmeyi hedefleyen dizinin başrollerini Deniz Çakır ve Bade İşcil paylaşacak.

tv100'den Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; bir Gain orijinal yapımı olarak izleyiciyle buluşacak dizi, toplumun ve erkeklerin dayattığı kurallara karşı çıkan Belgin ve Berna isimli 40 yaşlarındaki iki kadının arkadaşlığını, özgürlük ve kimlik arayışlarını anlatıyor.

Dizinin ilk tanıtım videosu Duygu Asena’nın mirasına ve kaleme aldığı hikayeye referansla, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde yayınlanmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN