13 yıllık evli Bergüzar Korel'den şaşırtan paylaşım! 3. kez anne olmuştu

13 yıllık evli Bergüzar Korel'den şaşırtan paylaşım! 3. kez anne olmuştu

Halit Ergenç ile mutlu bir evlilik yaşayan Bergüzar Korel'den herkesi şaşırtan bir paylaşım geldi. 2 çocukları olan çiftin geçen yıllarda Leyla adında bir kızı da olmuştu. Ünlü oyuncu kızı için bakın ne paylaşım yaptı? Okuyanlar duygulandı.

2009 yılında Halit Ergenç ile nikah masasına oturan Bergüzar Korel, 3. kez anne olmuştu. Leyla adında kızları olan çift 1. yaş günü paylaşımı yaptı. 3 Kasım 2021 yılında kucaklarına aldıkları kızları Leyla için bakın Bergüzar Korel ne paylaşım yaptı?

2540248-810x458.jpg

BERGÜZAR KOREL'DEN KIZI LEYLA İÇİN NOT

Evlilikleri parmakla gösterilen çiftler arasında yer alan Halit Ergenç-Bergüzar Korel çifti 3. kez anne baba olmuştu.

berguzar.jpg

Kızları Leyla'nın ilk yaş günü için duygusal bir paylaşım yapan Korel, herkesi şaşırttı.

korel.jpg

DUYGUSAL PAYLAŞIM

Korel kızı Leyla için, "Her evladımın doğum gününde içimde şükürle karışık bir hüzün oluyor... Fotoğraflarına bakıyorum... İlk doğdukların an tenlerinin ipeksi yumuşaklığını hatırlamaya çalışıyorum... Gözlerimi kapıyorum... Sonra aklımda.. Yeterince öptüm mü? Yeterince sevdim mi? Sımsıkı sarıldım mı? Kokularını iyice içime çektim mi? Koynumda iyice uyuttum mu? Yani acaba kaçırdığım bi anları var mı? Yanaklarının yumuşaklığı sıcaklığı..." paylaşımını yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN