2023’de başlayacak yeni diziler

2023’de başlayacak yeni diziler

2023 yılında Türk televizyonlarında yayın hayatına başlayacak yeni projeler merak ediliyor. Türkiye'de her yıl yaklaşık 50 dizi projesi izleyici ile buluşuyor. Ancak birçoğu uzun ömürlü olmuyor. 2023 yılında ekranlarda yer alacak yeni dediler merak ediliyor. İşte 2023'ün yeni dizileri…

2023'e damga vuracak olan TRT Dijital Türkiye'nin yerli Netflix'i olarak yer alacak. Şimdiye kadar Toplamda 10 dizinin çekimi tamamlanırken 2023 yılında TRT Dijital’de yer alması bekleniyor. İşte 2023'ün yeni dizileri…

Al SAncak

AL SANCAK

Yapımcılığını Bozdağ filmin üstlendiği Al Sancak dizisi askeri bir dizi olarak 2023 Ocak ayında ekranlarda yer alacak. Dizinin oyuncu kadrosunda Uğur Güneş, Gülsim Ali, İdris Nebi Taşkan, Emre Dinler ve Tezhan Tezcan gibi yetenekli isimler yer alıyor.

TAÇSIZ PRENSES dizi

TAÇSIZ PRENSES

FOX TV'de 2023 yılında ekrana gelecek olan Taçsız Prenses dizisi oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor. Dizinin başrolünde Yağmur Tanrısevsin ve İsmail Hacıoğlu yer alıyor. MF yapım imzasıyla ekranlarda yer alacak dizi ocak 2023'te Fox TV'de yayınlanacak.

Hayatımın şansı

HAYATIMIN ŞANSI

FOX TV 2023 sezonunda yeni projeleri yayınlamaya devam ediyor. Hayatımın Şansı dizisi ekranlara gelirken dizinin oyuncu kadrosunda Alican Yücesoy, İlker Kızmaz, Musa Uzunlar ve Şifanur Gül gibi usta isimler yer alacak. Hasta kızı için mücadele veren bir annenin hikayesi ekranlara taşınıyor. Dizi NTC Medya imzası ile FOX TV'de yer alacak.

KAN ÇİÇEKLERİ dizi

KAN ÇİÇEKLERİ

Kanal 7'de günlük dizi olarak yayınlanacak olan Kan Çiçekleri 2023 sezonunda yer alacak. Dizinin oyuncu kadrosunda Barış Bektaş, Yağmur Yükse, Dilek Güler, Volkan Yıldırım ve Yağmur Kaygısız gibi genç isimler yer alıyor. Dizinin yapımcısı olarak Inci Gülen Oarr görülürken çekimler ise Mardin Midyat'ta yapılacak. Kan Çiçekleri aşiret dizisi olarak ekranlara taşınıyor.

BARBAROS HAYREDDİN SULTANIN FERMANI

BARBAROS HAYREDDİN SULTANIN FERMANI

Barbaros Akdeniz'in Kılıcı dizisinin devamı olarak ekranlarda yer alacak olan Barbaros Hayrettin Sultanın Fermanı dizisi TRT 1 ekranlarında yayın hayatına başlayacak. Dizinin oyuncu kadrosunda ise Tolgahan Sayışman, Melisa Döngel, Timur Acar ve Ufuk Özkan gibi usta isimler yer alıyor. Dizinin yapımcılığını ise Es Film üstleniyor

koyu beyaz dizi

KOYU BEYAZ

TRT'nin yeni platformu TRT Dijital’de izleyici ile buluşacak olan Koyu Beyaz dizisi 2023 yılı başında ekranlarda yer alacak. Dizinin oyuncu kadrosunda ise Nisa Bölükbaşı Atakan Hoşgören, Atabiq Mohsin ve Ebru Akel yer alıyor. Dizi RGB Prodüksiyon imzasıyla ekranı taşınırken yönetmen koltuğunda ise Bülent İşbilen oturacak.

ÜVEY BABA DİZİSİ

ÜVEY BABA DİZİSİ

2023 yılında Kanal 7 yeni projelere ekranı taşımaya devam ediyor. Yeni yılda ekranlarda yer alacak dizilerden bir tanesi de Üvey Baba olarak karşımıza çıkıyor. Bloom Medya imzası ile ekranlara taşınan dizinin başrolünde ise Gökberk Demirci yer alıyor. Dizi hem Türkiye'de hem de 5 farklı ülkede yayında olacak.

ERKEĞE GÜVEN OLMAZ / EGO DİZİSİ

ERKEĞE GÜVEN OLMAZ / EGO DİZİSİ

Netflix platformunda yer alacak olan Erkeğe Güven Olmaz dizisi oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Dizinin başrolünde Melisa Aslı Pamuk ve Alperen duymaz yer alıyor. Pastel Film imzası ile ekranlara taşınan dizi erkek ve kadın ilişkisine olan bakış açısını ekranlara taşıyor.

LEMİ

LEMİ DİZİSİ

Kerem Bürsin'in başrolünde yer aldığı yeni dizi Lemi 2023'te yayın hayatına başlıyor. Ebrar Alya Demirbilek ve Kerem Bürsin’in yer aldığı proje 8 bölüm olarak bir dijital platformda yer alacak. Dizi Ay Yapım imzası ile ekranlara taşınıyor

ÖLÜM KİME YAKIŞIR DİZİSİ

ÖLÜM KİME YAKIŞIR DİZİSİ

TV+'ın ilk özel dizisi olarak ekranlara taşınan Ölüm Kime Yakışır dizisi 8 bölüm olarak ekranlarda yer alacak Dizinin başrolünde ise İlayda Alişan, Ezgi Eyüboğlu İsmail Hacıoğlu ve Ceren Moray gibi isimler yer alıyor.

AB-I HAYAT DİZİSİ

AB-I HAYAT DİZİSİ

Star TV ekranlarında izleyici karşısına çıkacak Ab-ı Hayat dizisi 2023'e bomba gibi giriş yapacak. Başrolünde Birkan Sokullu ve Hilal Altınbilek'in yer aldığı proje 2023 yılı başında izleyici ile buluşacak. Dizinin yönetmenliğini Hilal Saral üstlenirken senarist olarak Nuran Evren Şit karşımıza çıkıyor.

Ömer Dizisi

ÖMER DİZİSİ

OGM Pictures imzasıyla Star TV ekranlarında yer alacak olan Ömer Dizisi 2023 yılında ekrana gelecek diziler arasında yer alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Cem Karcı otururken Kudüs'te yaşanan ve farklı kültürlere sahip kişilerin hikayeleri ekrana taşınıyor. Dizinin başrolünde Selahattin Paşalı, Barış Falay, Merve Dizdar ve Gülçin Kültür yer alıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN