23 Şubat Çarşamba günlük burç yorumları

23 Şubat Çarşamba günlük burç yorumları

23 Şubat Çarşamba günü günlük burç yorumlarında Boğalar ve Akrepler iş yerlerinde sorun yaşayacak. Boğalar, hareketli geçirdikleri bir iş gününde insanları işini yapmaları için zorlayacaklar. Ancak bu durumdan bir sonuç elde edemeyecekler. Akrepler ise iş yerindeki bazı kişilerin saygısını kazanacak ancak bir şeyleri ertelemekten kaçınmalılar. Peki diğer burçlarda neler olacak? İşte detaylar...

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Bu Çarşamba büyük ihtimalle partnerinizin size söylediği bir şey yüzünden duygu karmaşası içindesiniz.

Neyse ki bunu, o gün için planladığınız şeylerle uğraşmanızı engelleyen bir durum olarak görmeyeceksiniz. Dikkatiniz biraz dağılsa da çok dramatik bir şey değil, bu yüzden bugün gayet iyi durumdasınız.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

İş yerinde hareketli bir gün sizi bekliyor ve görünüşe göre herkes bu çılgınlığa kapılmış ve eğlence arıyor.

Daha Çarşamba gününde olduğu için bu sizi kesinlikle şaşırtacak ve görünüşe göre ilk başta oldukça gergin olacaksınız. Yine de insanları işini yapmaları için zorlayacaksınız, ancak bu çaba sonuç getirmeyecek.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs- 21 Haziran)

Tamamen unuttuğunuz ailevi bir sorumluluk, bugün karşınıza çıkacak ve elbette bundan hiç mutlu olmayacaksınız.

Neyse ki zararı en aza indirmenin yolları var, bunlardan biri partnerinizi yaptığınız işe daha fazla dahil etmek anlamına geliyor. Bunun nasıl sonuçlanacağını görmek ilginç olacak.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Bu Çarşamba iç güdülerinize kulak vermeyi tercih ediyorsunuz ve bu tutumunuz çevrenizdekiler tarafından eleştirilecek.

Neyse ki çok fazla gerginlik olmuyor ve bir noktada rahatlayabilmeniz gerekiyor. Konuşmadan önce iki kez düşünmelisiniz.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Mevcut eğilim, kendinizi etrafınızdan soyutlamanıza neden olacak ve başkalarından yardım almak yerine kendi başınıza çalışmayı tercih edeceksiniz.

Etrafınızdakilerin kapasitesini hafife alıyorsunuz ve bu yüzden onların sunduklarından yararlanmayı düşünmüyorsunuz. Belki de bunu denemenin ve planlarınızı ne kadar gevşetebileceğinizi görmenin zamanı gelmiştir.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bu Çarşamba cazibenizi yeni tanıştığınız birini etkilemek için kullanacaksınız ama görünüşe göre bunun için çok uğraşıyorsunuz. Bu tutumunuz çok yüzeysel algılanabilir.

En iyi gününüz olmasa bile kendiniz olun. Bu, rahatlamanıza yardımcı olacaktır.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Bu Çarşamba atmosfer oldukça gergin göründüğünden hiçbir şeyden memnun olmuyorsunuz. Size sorulduğunda tam olarak ne beklediğinizi söyleyemiyorsunuz.

Bazı Teraziler bir tür ayrılık yaşıyor olabilir. Bu aşkla ilgili olmasa da kendinizi bir süre bunalmış hissedebilirsiniz.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Mevcut eğilim size iş yerindeki bazı önemli kişilerin saygısını kolayca kazandıracak ama bunun üzerine yatmamalısınız.

Sizin de harekete geçmeniz gerekiyor ve yapmanız gerekenleri ertelemekten kaçınmalısınız.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Bu Çarşamba sevdiklerinizin sevgi ve şefkatinin tadını çıkaracaksınız. Görünüşe göre bu güzel muameleye kendinizi kolayca kaptıracaksınız.

İyiliği, özellikle geçmişte birkaç kez ihmal etmiş olabileceğiniz önemli bir kişiye karşı kullanmalısınız.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Bu Çarşamba ilişkinizde bir şeyler olsun diye sihirli anları bekliyorsunuz ama bunların olması için hiçbir şey yapmıyorsunuz.

Ayrıca, partnerinize fazla gereksiz baskı uyguluyor gibisiniz. İşleri düzeltmeye çalışın ve bu öğleden sonrayı küçük bir sürpriz hazırlamak için kullanın.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Çalışmalarınız için övgü alıyorsunuz ama bundan memnun değilsiniz. Belki de beklentilerinizi dışa vurmamalısınız çünkü bu ruh hali ile devam ederseniz, sadece kendi sefaletinizi uzatmış olursunuz.

Beklentilerinizin ne olduğuyla ilgili net fikirleriniz olmalı. Ardından kendinizi onu elde etmeye adamalısınız. Ayrıca mevcut başarılarınızdan mutlu olmaya çalışın.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Bu Çarşamba tamamen dinlenmişsiniz ve harekete hazır görünüyorsunuz, ancak bugün birlikte çalışmak zorunda olduğunuz insanlar için aynı şey söylenemez.

Günün çoğunu başkalarını kovalayarak ve yıllar önce bitmiş olması gereken işleri yaparak geçirmek zorunda kalabilirsiniz. Olayları kişisel algılamamaya çalışın.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN