27 Mart reyting sonuçlarında Teşkilat Yargı ve Survivor All Star yarışı

27 Mart reyting sonuçlarında  Teşkilat Yargı ve Survivor All Star yarışı

27 Mart Pazar akşamı yayınlanan televizyon programlarının reyting sonuçları açıklandı. Teşkilat, Yargı ve Survivor All Star yarışması ilk üç sıralamayı almak için kıyasıya bir mücadele verdi. TRT1'in süprizli gecesinde kanalın Çarşamba akşamı ekrana getireceği Kara Tahta dizisinin ön gösterimi yapıldı. Dizi reyting sıralamasına iddialı bir giriş yaptı.

Pazar akşamı yayınlanan televizyon programlarının reyting sonuçları açıklandı. Buna göre Yargı, AB ve ABC1'de zirveyi tutarken TRT1 dizisi Teşkilat Total izleyici grubunda birinci oldu.

Miray Daner, Furkan Andıç ve Cengiz Bozkurt'un başrolleri paylaştığı TRT 1'in yeni dizisi Kara Tahta'nın ön gösterimi olarak yayınlanan Kara Tahta Ön İzleme ise Total grubunda 4. sırada, AB Grubunda üçüncü sırada, ABC grubunda ise 5. sırada yer aldı.

27 Mart tarihinde yayınlanan programların reyting sonuçları açıklandı.

TOTAL'de birinci TRT1’de yayınlanan “Teşkilat” ikinci tv8 yarışma programı “Survivor All Star”, üçüncü ise Kanal D’de izleyiciyle buluşan “Yargı” yer aldı.

AB'de grubunun ilk tercihi ise “Yargı”, ikinci sırada “Teşkilat” üçüncü sırada TRT1’de ekrana gelen “Kara Tahta" dizisinin ön gösterimi yer aldı. Kemal Sunal'ın efsane filmleri arasında yer alan Kibar Feyzo, Show TV'ye 8.'lik getirdi. Kibar Feyzo, ABC1'de 9. oldu.

reyting-27.jpg

ABC Grubunda Yargı'nın zirvede yer aldığı reyting sıralamasında Teşkilat ikinci, Gülbin Tosun ile Fox Ana Haber üçüncü, Kara Tahta Ön İzleme dördüncü sırayı aldı. TRT 1 ekranlarında yayınlanacak Kara Tahta dizisinin ön gösteriminin Pazar akşaımı reyting listesine iddialı bir giriş yaptığı görüldü. Dizi 30 Mart Çarşamba akşamı ilk bölümüyl izleyici karşısına çıkacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN