Teşkilat dizisinde yaprak dökümü: Bomba isim ayrılıyor

Teşkilat dizisinde yaprak dökümü: Bomba isim ayrılıyor

TRT'nin iddialı dizilerinden Teşkilat'ta yaprak dökümü devam ediyor. Son olarak dizinin "Mete Başkan"ı Mesut Akusta'nın geçtiğimiz günlerde projeye veda etmesinin ardından dizinin "Ceren’i" Eyüboğlu'nun da projeden ayrılacağı öğrenildi.

TRT’nin Tims&B imzalı iddialı dizisi Teşkilat, pazar akşamlarına damgasını vurmaya devam ediyor. Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu, Gürkan Uygun, Turgut Tunçalp, Ezgi Eyüboğlu, Ezgi Şenler, Nihat Altınkaya ve Tuncer Salman gibi ünlü oyuncuları buluşturan dizinin "Mete Başkan"ı Mesut Akusta geçtiğimiz günlerde projeye veda etmişti.

Tv100'den Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği dizide ayrılıkların devam edeceği ortaya çıktı. Yönetmen koltuğunda ise Burak Arlıel ve Burak Müjdeci oturan rekortmen diziden Ezgi Eyüboğlu da ayrılacak.

Dizinin Ceren’i Eyüboğlu aslında birinci sezonun ilk yarısında hikâyeden ayrılacaktı. Ancak karakter beğenilince ömrü 2 sezon sürdü. Senaryodaki hikâyesi biten oyuncunun kaçıncı bölümde ayrılacağı ise yakında belli olacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN