27 yaşında kızı olan Mehmet Ali Erbil'den 23 yaşındaki Aleyna Tilki hakkında skandal sözler! 'Onunla öpüşmek isterim...'

27 yaşında kızı olan Mehmet Ali Erbil'den 23 yaşındaki Aleyna Tilki hakkında skandal sözler! 'Onunla öpüşmek isterim...'

Klibinde oynadığı sosyal medya fenomeni Ece Ronay Bilir'i taciz ettiği iddiasıyla yargılanan ve geçtiğimiz günlerde 4 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılan ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil, 23 yaşındaki Aleyna Tilki hakkında skandal açıklamalarda bulundu.

Yaklaşık dört yıl önce 'Kaçış Sendromu' hastalığına yakalanarak bir süre yoğun bakımda tedavi gören, son dönemde ise sosyal medya platformu TikTok'ta yaptığı yayınlarla adından söz ettiren ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil, 27 yaşındaki kızı Yasmin Erbil'den 4 yaş küçük olan 23 yaşındaki şarkıcı Aleyna Tilki hakkındaki açıklamalarıyla tepki topladı.

Klibinde oynadığı sosyal medya fenomeni Ece Ronay Bilir'e attığı mesajların ifşa olmasının ardından hakkında 'elektronik haberleşme aracılığıyla cinsel taciz', 'sesli, yazılı veya görüntülü bir iletiyle hakaret' ve 'tehdit' suçlarından 8 yıl 10 aya kadar hapis cezası talebiyle dava açılan Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz günlerde 4 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılmıştı.

23 YAŞINDAKİ ALEYNA TİLKİ HAKKINDA SKANDAL AÇIKLAMA

Önceki akşam Florya'daki bir iftar davetinde görüntülenen ünlü oyuncu, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Mehmet Ali Erbil'in 23 yaşındaki Aleyna Tilki hakkındaki açıklamaları herkesi şaşırttı.

Mehmet Ali Erbil'den tepki çekecek sözler: Aleyna Tilki ile öpüşmek isterim

'ONUNLA ÖPÜŞMEK İSTERİM'

Son zamanlarda ekranda yayınlanan dizilerdeki öpüşme sahneleriyle ilgili konuşan 66 yaşındaki Mehmet Ali Erbil, Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın öpüşme sahneleri ilgili "Serenay'ı artık öpemem onu öptüler ama bir klipte öpüşme teklifi gelirse bana kim derseniz Aleyna Tilki derim" açıklamasında bulunarak Aleyna Tilki ile öpüşmek istediğini açıkladı. Ünlü komedyenin bu açıklaması sosyal medya kullanıcılarının tepkisini topladı.

EVLİLİĞE YEŞİL IŞIK

Erbil, muhabirlerin "Tekrar evlenir misiniz?" sorusu üzerine de "Tabii ki evlenirim iki tarafta bir birini seviyorsa olur evlenmeyi düşünüyorum. Yaş farkı önemli değil önemli olan aşk. Aşk her şeyin üstesinden gelir" açıklamasında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN