5 aylık evli Müge Anlı ağlattı: İlgiye ihtiyacım var! "Kocasıyla arası bozuk"

5 aylık evli Müge Anlı ağlattı: İlgiye ihtiyacım var! "Kocasıyla arası bozuk"

Geçen günlerde köpeği Lokum'un saldırısına uğrayan ve dudağına dikiş atılan Müge Anlı'dan şaşırtan bir yorum geldi. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında şıklığıyla dikkat çeken Anlı ilginç bir yorum yaptı. Duyanlar "Kocasına gönderme yaptı" yorumları yaptı. Bakın Müge Anlı canlı yayında ne dedi?

5 ay önce Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evlenen Müge Anlı, evliliğine dair bazen kendi programında eşine göndermeler yapmayı ihmal etmiyor. Geçen günlerde köpeği Lokum ile oynarken kaza geçiren Anlı'nın dudağına dikiş atılmıştı. Anlı, yaşadığı olaydan sonra ilginç bir yorum yaptı.

mugeanli.jpg

MÜGE ANLI'DAN İLGİNÇ YORUM

Evliliğine dair paylaşım yapmayan Müge Anlı, ATV'de yayınlanan programı Müge Anlı ile Tatlı Sert programında eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu'na gönderme yaptı.

sinasi.jpg

Köpeği Lokum tarafından saldırıya uğrayan Anlı'nın dudağına dikiş atılmış ve yayına geç başlamıştı.

mugeanlisinasi.jpg

"İLGİYE İHTİYACIM VAR"

Anlı'dan yaşadığı kazaya ilişkin ilginç bir yorum geldi. Ünlü sunucu, "Dudağımdan dolayı ilgiye ihtiyacım var" diyerek herkesi şaşırttı. Bu yorum sonrasında bazı kullanıcılar "Kocasıyla arası bozuk mu?" yorumları yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN