5. kez Survivor'a katılan hırslı yarışmacısı Merve Aydın'ın eşi bakın kimmiş! Meğer o da tanınmış bir isimmiş...

5. kez Survivor'a katılan hırslı yarışmacısı Merve Aydın'ın eşi bakın kimmiş! Meğer o da tanınmış bir isimmiş...

5. kez Survivor'a katılan ve All Star'ın iddialı yarışmacılarından biri olan Merve Aydın'ın özel hayatı merak konusu oldu. 2022 yıllında katıldığı Survivor'da şampiyonluğa çok yaklaşmışken diskalifiye olan Merve Aydın'ın eşinin de ünlü bir isim olduğu ortaya çıktı. İşte detaylar...

TV8 ekranlarında fırtınalar estiren Survivor All Star 2024 yarışmacıları şampiyonluk için kıyasıya yarışıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların olduğu Survivor'ın bu sezonuna adada yaşanan kavgalar damga vuruyor. Yarışmanın sivrilen isimlerinden olan Merve Aydın, 5. kez yarışıyor.

surg.jpg

Survivor 2022 All-Star'ın en büyük şampiyonluk adaylarından biri olan ancak yaşadığı sakatlık sonrası diskalifiye olan Merve Aydın'ın özel hayatı merak konusu oldu. Bu sezonunda en büyük şampiyonluk adaylarından biri olan Merve Aydın eşinin kim olduğunu görenler hayli şaşırdı.

merve-001.jpg

NEDEN DİSKALİFİYE OLDU?

2022 sezonunda aşil tendonu kopan Merve Aydın'ın yarışmaya devam edememişti. Merve Aydın'ın sağlık durumu ile ilgili Acun Ilıcalı flaş bir açıklamada bulunmuş ve "Merve için Survivor macerası sona erdi." demişti. Merve Aydın o sırada, "Anne, bitti. Ne olursun anne, sana söz verdim." demişti. Merve Aydın'ın annesi 2021 yılında kanser nedeniyle hayatını kaybetmişti.

aydin.jpg

EŞİ DE OLDUKÇA ÜNLÜ

Merve Aydın 2014, 2015, 2019 ve 2022 ve son olarak 2024 sezonlarında yarıştı. Toplamda 5 kez Survivor'a katılan 33 yaşındaki yarışmacı 2018 yılında futbolcu Mehmet Akif Filiz ile dünya evine girdi. Çiftin Barlas adından bir oğulları bulunmakta.

mervefh.jpg

MEHMET AKİF FİLİZ KİMDİR?

Profesyonel olarak futbol oynayan Mehmet Akif Filiz, pek çok takımda forma giydi. Kariyeri boyunca Bursaspor, Türk Telekomspor, Bugsaşspor, Aydınspor, Yeni Amasyaspor ve Keçiörengücün gibi çeşitli takımlarda top koşturdu.

merdsg.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN