Acun Hadise'ye Savaş Açtı! İşte Acun'dan Ebru Gündeş'i sevindirecek hamle! Bu gemi çok su alır...

Acun Hadise'ye Savaş Açtı! İşte Acun'dan Ebru Gündeş'i sevindirecek hamle! Bu gemi çok su alır...

Son dönemlerde aralarının açık olduğu söylenen Acun Ilıcalı ve Hadise olayında yeni bir gelime yaşandı. Acun sessizliğini Survivor'da bozdu. Hadise göndermesi adeta Hadise yarattı. İşte Acun'dan olay çıkartacak açıklama.

Son dönemlerde aralarının Ebru Gündeş'ten dolayı limoni olduğu iddia edilen yapımcı Acun Ilıcalı ve Popçu Hadise arasında ipler gerildi. Survivor'ın eleme geçesinde açıklamalar yapan Acun, Hadise'ye de yarışmacılar üzerinden göndermede bulundu. Hadise henüz sessizliğini korurken, Acun'un açıklamaları magazin gündemine bomba gibi düştü. İşte Acun'un Hadise yorumu.

hadise.jpg

ACUN 'HADİSE' SESSİZLİĞİNİ BOZDU

O Ses Türkiye'nin koltuğuna başladığı günden beri oturan Hadise, Reza Zarrab ile çıkan aşk dedikoduları sonrası koltuğu bırakmak zorunda kalmıştı. Ebru Gündeş ile kanlı bıçaklı olan Hadise, O Ses Rap yarışmasında geçti. Acun'un Hadise'yi bir daha yayına çıkarmayacağı konuşulurken, Acun'dan yeni bir hamle geldi. Survivor yarışmasında açıklamalar yapan Acun Ilıcalı, Hadise'ye ilk taşı attı. Eleme konseyinde Hadise'ye gönderme yapan Ilıcalı'nın açıklaması gündem oldu.

ebrugundes.jpg

SONUNUZ HADİSE GİBİ OLMASIN

O Ses Türkiye'nin demir başlarından olan Hadise, Reza Zarrab ile çıkan yasak aşk dedikodusundan sonra Ebru Gündeş ile arası açılırken, Acun Ilıcalı'nın ise ne yapacağı merak konusu olmuştu. Yaşanan olaylardan sonra koltuğunu Oğuzhan Koç'a bırak Hadise, O Ses Rap yarışmasına geçmişti. Tüm bunlar yaşanırken Acun'un da Hadise'ye Ebru Gündeş'ten dolay tepkili olduğu söylenmişti. Uzun bir aradan sonra sessizliğini bozan Acun, Survivor'ın eleme konseyinde, "Anıl ve Sude, sizlere gerçekten çok üzülüyorum. 4,5 aydır buradasınız ama büyük bir ödüle henüz hiç gidemediniz. Biz de, O Ses Türkiye'de Hadise'nin tam 5 yıl boyunca şampiyon olmasını bekledik. Umarım sonunuz Hadise gibi olmaz" ifadelerini kullandı.

ACUN TARAFINI SEÇTİ Mİ?

Acun'un bu söylemi magazin gündemine bomba gibi düşerken, ikilinin aralarının açık olduğu hatta birbirlerinin doğum günlerini bile kutlamadığı iddia edilmişti. Acun Ilıcalı'nın bu göndermesine karşılık Hadise hala sessizliğini korurken, takipçilerden "Acun tarafını seçti gibi" yorumlar yapıldı. Anlaşılan o ki Acun'un bu açıklaması yeni bir tartışmanın da kapısını araladı. Söz hakkı şimdi Hadise'de...

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN