Acun Ilıcalı'nın talk show kararı: Eser Yenenler TV 8'de talk show sunacak

Acun Ilıcalı'nın talk show kararı: Eser Yenenler TV 8'de talk show sunacak

Acun Ilıcalı'nın talk show kararını İbrahim Büyükak açıkladı. Büyükak, Ilıcalı'nın Eser Yenenler 'in talk show programına TV8'de devam edeceğini duyurdu. Yol Arkadaşım filmiyle gündemde olan İbrahim Büyükak, Eser Yenenler'in TV 8'de talk show programı yapacağını İstinye Park'ta gazetecilere açıkladı.

Acun Ilıcalı kararını verdi. Eser Yenenler TV8'de talk show sunacak. Yol Arkadaşım 2 filmi ile izleyici karşısına çıkan ve 2 haftada 1 milyon 650 bin seyirciye ulaşan oyuncu ve senarist İbrahim Büyükak İstinye Park'ta eşi ile birlikte gezerken gazetecilere Eser Yenenler TV 8'de talk show sunacağı bilgisini verdi. İşte konunun detayları...

İBRAHİM BÜYÜKAK'TAN ILICALI AÇIKLAMASI

Oyuncu ve senarist İbrahim Büyükak önceki gün eşi Nurdan Büyükak'le birlikte İstinyePark'da objektiflere takıldı. Gazetecilere açıklama yapan Büyükak Ilıcalı'nın talk show kararınıda duyurdu. 

Gazetecilerin "Eser Yenenler ile küstüler mi?" haberlerini hatırlatması üzerine gülümseyen 35 yaşındaki oyuncu şöyle konuştu: "Arkadaşlar biz müzik grubu değildik ki ayrılalım, bizim dostluğumuz çocukluğumuza dayanıyor. 'Çok Güzel Hareketler'de birlikteydik, ardından '3 Adam'ı yaptık. Sonra bireysel olarak işler yaparak daha verimli olacağımızı düşündük."

TV8'DE TALK SHOW BAŞLIYOR

"Ben film yazdım, çektim. Oğuzhan da benimle birlikte filmde yer aldı. Eser kendisi bir yarışma programını sundu, şimdi de TV8'de talk show programı yapmaya hazırlanıyor. İlk konuklarından biri de ben olacağım."

Beyazıt Öztürk'ü kendi kanalına transfer ederek O Ses Türkiye jüri koltuğuna oturtan Acun Ilıcalı'nın Beyaz Show akıbeti merak ediliyordu. Kimi Öztürk'ün bu yıl Beyaz Show'da yapacağını iddia ederken ünlü şovmen 'Bir yıl dinleneceğim' demişti.

18-11/01/acun-ilicalinin-talk-show-karari-eser-yenenler-tv-8de.jpg

ESER YENENLER KİMDİR? 

Eser Yenenler 14 Şubat 1984 tarihinde Bursa’da doğdu. 11 yaşında tiyatroya başlayan Eser Yenenler, ilk ve orta okulu Bursa’da okudu, Liseyi ise Bursa Gazi Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Daha sonra da Marmara Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eser Yenenler'in 2 ablası olup babası 6 yaşındayken vefat etti.

Eser Yenenler, her sene “Çakırkeyf” adlı rock grubuyla lisenin mezuniyet törenine katılmaktadır. Sırasıyla Bursa Belediye Gençlik Tiyatrosu’nda, Bursa Devlet Tiyatrosu’nda, İstanbul Akademi Hayat’ta ve son olarak 2006 yılında Yılmaz Erdoğan’ın yönettiği BKM (Beşiktaş Kültür Merkezi) Mutfak’ta yer aldı.

Eser Yenenler, BKM Mutfak oyuncularının hazırladığı Çok Güzel Hareketler Bunlar adlı eğlence programında sunuculuk, yazarlık ve oyunculuk yaptı. 

Eser Yenenler, 2003 yılında ilk televizyon tecrübesi olan yönetmenliğini Kudret Sabancı’nın yaptığı ve başrollerini Sanem Çelik, Nejat İşler, ve Halit Ergenç’in paylaştığı Aliye dizisinde Özgür karakterini canlandırmıştır. Bir dönem Star tv’de Eyvah Düşüyorum adlı yarışma programını sunmuştur.

Eser Yenenler, 2013 yılında yeni sezon “Yetenek Sizsiniz Türkiye” yetenek yarışmasında Sergen Yalçın’ın yerine jüri görevine başladı. Ertesi sene de Acun Ilıcalı’nın hazırlayıp sunduğu Yetenek Sizsiniz Türkiye’nin 2014-2015 sezonunda Acun Ilıcalı, Özgü Namal ve Murat Boz ile beraber jüri olarak görev yapmıştır. 2014 yılında “Kim Milyoner Olmak İster” adlı programı Kenan Işık’ın yokluğunda konuk sunucu olarak sundu.

Filmleri ve Dizileri

1995 – Zamanda Yolculuk (Bizans Askeri) (TV Dizisi)
2003 – Aliye (dizi)
2006 – Fırtına (dizi)
2006 – 2007 – Bir Demet Tiyatro (dizi)
2008 – 2011 – Çok Güzel Hareketler Bunlar (dizi)
2009 – Neşeli Hayat (sinema filmi)
2010 – Çok Filim Hareketler Bunlar (Sinema Filmi)
2012 – Eyvah Düşüyorum (dizi)
2013 – Benzemez Kimse Sana (TV programı)
2013 – 3+1 (Talk Show Programı)
2013 – Yetenek Sizsiniz Türkiye (TV programı)
2014 -Ayı Paddington (Türkçe seslendirme) (Sinema Filmi)
2015 – Bana Baba Dedi Bana Baba Dedi (Bora) (TV Dizisi)

18-11/01/eser-yenenler-tv-8.jpg

ESER YENENLER'İN SEVGİLİSİ BERFU YILDIZ

Yenenler'in adını vermekten kaçındığı sevgilisinin 2015 Türkiye 4'üncü güzeli Berfu Yıldız olduğu ortaya çıktı.  Berfu Yıldız ile birlikte görüntülenen Eser Yenenler, “Çok mutluyuz nazar değmesin diye konuşmuyoruz” diye konuştu. 

Berfu Yıldız kimdir?

Berfu Yıldız, İzmit doğumlu. 1.76 boyunda. Marmara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği öğrencisi. 2015 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasına katılıp, 4. güzel olarak derecek kazanan Berfu Yıldız, sosyal medya hesabını gizli tutuyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN