Acun, Survivor'a depremi yeni duyurdu! Ağlama krizine girdiler, 6 ayrılık peş peşe geldi

Acun, Survivor'a  depremi yeni duyurdu! Ağlama krizine girdiler, 6 ayrılık peş peşe geldi

Survivor yarışmacıları depremi yeni öğrenince sosyal medyada gündem oldu. Acun Ilıcalı, yaşanılan felaketi günler sonra açıkladı, duyan yarışmacılar ağlama krizine girdi, 6 yarışmacının ise adadan ayrılmak istedi. Bakın neler yaşandı?

Türkiye'nin en çok izlenen yarışması Survivor'da deprem haberini duyan yarışmacılar gündeme bomba gibi düştü. Acun Ilıcalı, yaşanılan büyük felaketi adadakilere yeni açıkladı. Duyan yarışmacılar ağlama krizine girdi. Hiçbir şeyden haberi olmayan Survivor yarışmacıları depremi duyduktan sonra adadan ayrılma kararı aldı.

ada.jpg

SURVİVOR YARIŞMACILARI DEPREMİ YENİ ÖĞRENDİ

Yaşanılan büyük depremden haberi olmayan Survivor yarışmacıları, Ilıcalı'dan günler sonra öğrendi.

survivor.jpg

Yarışmacılar kötü haberi duyduktan sonra ağlama krizlerine girdi. Bazı kullanıcılar Ilıcalı'ya 'söylendiğin anları yayınlamasıydın' diyerek tepki gösterdi.

adaalar.jpg

ACUN ILICALI AÇIKLADI, ONLAR AĞLADI

Adada çok şeyden habersiz olan gönüllüler ile ünlüler takımı felaket haberi sonrası gözyaşlarını ve şaşkınlıklarını gizleyemedi.

survivorr.jpg

İddialara göre 6 yarışmacının da adadan ayrılmak istendiği söylendi. Yayınlanan yeni fragman ise sosyal medyada gündem oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN