Ajda Pekkan'dan 'Deprem fırsatçısı' diyene dava! Villasına 11 milyon zam yapmıştı

Ajda Pekkan'dan 'Deprem fırsatçısı' diyene dava! Villasına 11 milyon zam yapmıştı

Süperstar Ajda Pekkan adeta çılgına döndü. 2020 yılında 51 milyon 800 bin liradan satışa çıkardığı lüks villasından dolayı Pekkan, "Deprem fırsatçılığı" ile suçlanmıştı. Bakın 77 yaşındaki ünlü şarkıcı Ajda Pekkan neler söyledi? Hiç böyle görmediniz

Ünlü sanatçı Ajda Pekkan, çıkan bir habere ateş püskürdü. 51 Milyon 800 bin liraya satışa çıkardığı villası ile gündeme gelen Pekkan, deprem fırsatçılığı haberlerine dava açacağını belirtti.

ajdapekkan.jpg

AJDA PEKKAN O HABERE ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Magazinden yıllardır uzak duran ve Türkiye'nin başarılı kadın şarkıcısı Ajda Pekkan, yaşanan depremde de yardımlarını esirgememişti.

villa.jpg

Deprem bölgelerine yardımda bulunan Ajda Pekkan, iddialara göre; 38 milyona çıkardığı lüks villasının fiyatını güncelleyerek 51 milyon 800 bin liraya çıkarmıştı. Fırsatçılıkla suçlanan Pekkan, çılgına döndü.

pekkan.jpg

"1 MİLYON LİRALIK BAĞIŞ YAPTIM"

Pekkan, Magazinsortie.com’a hakkında çıkan haberle ilgili bir açıklama yaptı. Hakkında çıkan asılsız ve çirkin habere dava açacağını belirten Ajda Pekkan, depremzedelere elinden geldiği yardımı yaptığını ve 1 milyon liralık bağış yaptığını belirtti.

pekkanajda.jpg

Pekkan, "İsmimi karalamaya yönelik bu haberleri ortaya atanlar için hukuki yollara başvuracağım." diyerek dava açacağını da ekledi.

villaaa.jpg

SATMAKTAN VAZGEÇTİ

Depre fırsatçılığı iddialarına neden olan o lüks villayı 51 Milyon 800 liraya satmaktan vazgeçtiğini ve kiraya vereceği öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN