Alarmları kurun, yarın BİM'de büyük indirim var! Mutfağın tüm ihtiyaçları tek katalogta

Alarmları kurun, yarın BİM'de büyük indirim var! Mutfağın tüm ihtiyaçları tek katalogta

BİM marketler, her salı ve cuma günü düzenlediği aktüel ürün kampanyaları ile dikkatleri üzerine çekiyor. Bu cuma günü de birbirinden çeşitli ürünlerde indirim fırsatları sunulacak. Fakir robot süpürge başta olmak üzere, bisiklet, ütü, televizyon gibi pek çok ürün indirimli fiyatlarıyla satışa sunulacak. İşte detaylı aktüel ürünler kataloğu...

BİM marketleri, her salı ve cuma günleri düzenlediği aktüel ürün kampanyaları ile tüketicilerin ilgisini çekmeye devam ediyor. 28 Nisan 2023 tarihli BİM aktüel ürünler kataloğu da pek çok farklı üründe indirim fırsatı sunuyor. Tüketiciler, bu hafta BİM mağazalarında, evlerinin temizliğinde işlerini kolaylaştıracak Fakir robot süpürgeyi 4.499 TL'ye satın alabilirler.

Bunun yanı sıra, kataloğun diğer sayfalarında, yüksek performanslı ütü, tava setleri, bahçe mobilyaları, bisikletler, televizyonlar ve daha pek çok ürün de indirimli fiyatlarıyla satışa sunuluyor. Tüketiciler, bu kampanya döneminde ihtiyaç duydukları pek çok ürünü, uygun fiyatlarla satın alma fırsatı yakalayacaklar.

BİM marketlerinin düzenlediği aktüel ürün kampanyaları, tüketiciler için büyük bir avantaj sağlıyor. Özellikle, her hafta yenilenen ürün yelpazesi, her kesimden tüketici için cazip seçenekler sunuyor. Böylece, tüketiciler ihtiyaçlarına uygun ürünleri daha uygun fiyatlarla temin ederek, bütçelerini daha verimli bir şekilde kullanabiliyorlar.

28 NİSAN BİM AKTÜEL KATALOĞU

3412

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN