Aleyna Tilki'den sahne isyanı: Tacize uğradığım mekanlara çıkmamı istiyorlar

Aleyna Tilki'den sahne isyanı: Tacize uğradığım mekanlara çıkmamı istiyorlar

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, uzun süredir konserlerinin iptal edildiğini, tacize uğradığı mekanlarda sahneye çıkmaya zorlandığını ve çok bilinen sanatçıların da bunu desteklediğini sosyal medya hesabından paylaştığı videoyla anlattı. Tilki, “Gerçekten yok olmamı istiyorlar. Mesela zamanında tacize uğradığım, prsikolojimin neredeyse çöktüğü mekanlara yeniden çıkmamı istiyorlar. Kendimi ifade edebileceğim sahnelere de çıkmama izin vermiyorlar” ifadelerini kullandı.

Pop müzik şarkıcısı Aleyna Tilki, sosyal medya hesabından yayınladığı videoda sahneye çıkışının engellendiğini öne sürerek, uğradığı baskıları anlattı.

Kendisini taciz edildiği mekanlarda çalışmaya zorladıklarını söyleyen Tilki, “Gerçekten yok olmamı istiyorlar. Mesela zamanında tacize uğradığım, prsikolojimin neredeyse çöktüğü mekanlara yeniden çıkmamı istiyorlar. Kendimi ifade edebileceğim sahnelere de çıkmama izin vermiyorlar” dedi.

'ÇOCUKLUĞUMDAN BERİ BENİ VİCDANSIZCA ÇALIŞTIRAN İNSANLAR...'

Aleyna Tilki, sektörü domine eden sanatçıların da bunu desteklediğini belirterek şunları söyledi:

“Varoluşumdan ve duruşumdan dolayı sahnelerimin iptal edildiğini, bazı yerlerden ‘ban’landığımı artık zaten biliyorsunuz. Bir de beni çocukluğumdan beri canım pahasına vicdansızca çalıştıran insanlar, bugün daha fazla para kazanmak için beni ait olduğum sahnelerden alıkoymaya çalışıyorlar. Ve beni çalıştıranların yanındaki sektörü domine eden sanatçılar da, bu durumu en çok destekleyen insanlar. Hem de çok iyi bildiğiniz isimler bunlar.

Benim hayatımda sizin hayalinizdeki paradan çok daha büyük bir konforum var o da ait olduğum yerde şarkı söylemek! Şarkı söylemeyi çok özledim ve seyircim bu yılbaşında benden konser bekliyor! Bu olayı sadece beni dinlemek isteyenler çözebilir… Çünkü onlar yine benim çıkardığım şarkıları dinlemeye devam ediyorlar. Gerisini de canım Allah’ıma şikayet ediyorum.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN