Aleyna Tilki'nin o sözlerine yorum yağmuru! Annesi Havva Öztel araya girdi: Kızlarım adına özür dilerim

Aleyna Tilki'nin o sözlerine yorum yağmuru! Annesi Havva Öztel araya girdi: Kızlarım adına özür dilerim

Son dönemde sahne kıyafetleriyle adından söz ettiren Aleyna Tilki, çarpıcı açıklamalara imza attı. Ünlü şarkıcının açıklamaları sonrasında annesi Havva Öztel, kızı adına özür diledi.

Son dönemde açıklamaları ve sahne kıyafetleriyle sık sık adından söz ettiren ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, bir kez daha adından söz ettirdi. ünlü şarkıcının açıklaması sonrasında annesi Havva Öztel, sosyal medya hesabı aracılığıyla bir açıklama yayınlayarak kızı adına özür diledi.

İddialı sahne kıyafetleriyle son döneme damga vuran Aleyna Tilki, "Ben bu 0-12 yaş arası bebek kıvamında çocukların modellik falan yapıp fenomen olmasına çok karşıyım" diyerek çocuk modellerin ailelerine isyan etti. 23 yaşındaki şarkıcının bu açıklaması sonrasında sahneye ilk çıktığında kaç yaşında olduğu hatırlatıldı.

Aleyna Tilki'nin bu açıklaması sosyal medyada tartışma konusu olurken annesi Havval Öztel, sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklama yayınlayarak kızı adına özür diledi.

Öztel paylaşımında "Kızım kendi yeteneklerini ve hayallerini takip etmek konusunda büyük bir cesaret ve azim gösterdi. Bu benim için büyük bir gurur kaynağıdır. 16 yaşında birçok başarıya imza atarken bir yandan da sizlerin sözlü tacizlerine maruz kaldık. İnsanların bu kadar kötü olabileceğini öngöremediğim için kızlarımdan kendi adıma özür diliyorum. Toplumun daha anlayışlı ve saygılı bir yer olması gerektiğİni düşünüyorum. Sapkın davranış ve sözlü tacizleriniz bu çocuklara fazlasıyla zarar veriyor" dedi.

SSS

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN