Ali Atay'dan hayranlarına üzen haber: Hastalığı nedeniyle oyunculuğa ara vermiş!

Ali Atay'dan hayranlarına üzen haber: Hastalığı nedeniyle oyunculuğa ara vermiş!

'Ölümlü Dünya 2' filminde yönetmenlik koltuğuna oturan Ali Atay, rahatsızlığı nedeniyle televizyon dizisi oyunculuğu yapmayı bir süre düşünmediğini söyledi. Peki, Ali Atay'ın hastalığı nedir? Ali Atay oyunculuğu bıraktı mı? İşte, Ali Atay'ın hastalığı...

Hazal Kaya ile 2019 yılında nikah masasına oturan ve 'Fikret Ali' ile 'Leyla Süreyya' adlarını verdikleri iki çocuğu olan Ali Atay, uzun zamandır ekranda görünmüyordu. Bir süredir yeni projesi heyecanla beklenen Ali Atay, ekranlara ara vermesinin nedenini açıkladı.

Şişli Belediyesi ile Film Yönetmenleri Derneği'nin düzenlediği 'Şişli'de Film Perdede, Yönetmen Sahnede' etkinliğine katılan Ali Atay, sinema seyircisiyle bir araya geldi.

ALİ ATAY OYUNCULUĞU BIRAKTI MI?

47 yaşındaki oyuncu, bir süredir ekrandan uzak kalmasına ilgili gelen soruya, "Dağılma sendromuna yakalandım. 6 gün boyunca sette çalışıyorsun ve darmadağın oluyorsun. Bir gün çocuklarımı görmesem özlüyorum. Televizyon zor iş. Tüketiyor insanı" yanıtını verdi.

5 yıl önce vizyona giren 'Ölümlü Dünya' filminin devamı için yeniden yönetmenlik koltuğuna oturan Ali Atay, itirafta bulundu. Ünlü oyuncu, "Ölümlü Dünya'yı ilk çektiğimde seyirciden çok dayak yemiştim. Çok yeni bir komedi olduğu için sonra izleyerek alıştılar. Şimdi senaryosunu yazdığım bu dizi için de öyle bir şey gelebilir başıma" dedi.

ali-atay-yonetmen.jpg

ÇOCUKLARINA REKLAM FİLMİ TEKLİFİ GELDİ

Kızı Leyla Süreyya'nın 8 aylık olduğunu ve kız babası olmanın muhteşemliğine değinen Ali Atay, "Çocuklarınızla reklam filminde oynamaya sıcak bakıyor musunuz?" sorusuna şu yanıtı verdi:

"Reklam teklifleri geliyor da Hazal ile karar veremiyoruz, bilemiyoruz. Çocukları sete çıkarmak sıcak gelmiyor. Çocuğunu böyle gün yüzüne çıkarmak istemiyorsun yani onu sakınıyorsun her şeyden. Kesin radikal diyemem ama şartlar uygun olursa belki olabilir."

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN