Alişan o paylaşıma sert tepki gösterdi: Yazıklar olsun, siz nasıl insanlarsınız

Alişan o paylaşıma sert tepki gösterdi: Yazıklar olsun, siz nasıl insanlarsınız

Alişan, Pegasus çalışanlarının Kadir Gecesi'nde alkol masasında kadeh kaldırarak "Kadir gecesi özel. Rabbim kabul etsin" şeklinde paylaşımına çok sert tepki gösterdi. Alişan, "Yazıklar olsun, siz nasıl insanlarsınız" dedi.

Bir grup Pegasus çalışanlarının Kadir Gecesi'nde alkol masasında kadeh kaldırıp "Kadir gecesi özel. Rabbim kabul etsin" paylaşımı yaptı. Pegasus çalışanları sosyal medyada gündem olan fotoğraf sonrası hesaplarını kapatsa da, tepkiler çığ gibi büyüdü.

O fotoğrafa tepki gösterenlerden biri de Alişan oldu. Bu paylaşımı alıp kendi sosyal medya hesabından paylaşan Alişan, zehir zemberek sözler sarfetti.

3.jpg

"YAZIKLAR OLSUN, SİZ NASIL İNSANLARSINIZ"

İlk paylaşımında "Yazıklar olsun, siz nasıl insanlarsınız" tepkisini gösteren Alişan, hemen arkasından yaptığı yeni bir paylaşımla iyice öfke kustu. Alişan, "Her konuda mizah yapabilirsin ama konu din olunca bunu yapamazsın... Kimse kimsenin içtiğine, yediğine ya da inandığına karışamaz... Ama kimse dinime küfredemez!!!" dedi.

z.jpg

PEGASUS'TAN AÇIKLAMA

Tepkilerin ardından Pegasus paylaşımın şirketle alakalı olmadığını belirtilirken, söz konusu kişilerle ilgili gerekli aksiyonların alınacağı duyuruldu. Açıklamada ''Bu görüş ve ifadeler kişisel olup şirketimizin duruşu ile bir bağı yoktur. Pegasus Hava Yolları olarak; ilgili paylaşımda yer alan dini inanç, toplumsal düşünce ve fikirlerle atfen rencide edici ifadeleri kesinlikle kabul edilemez buluyoruz. Bu çerçevede, konunun acilen şirketimizin etik-ahlak kuruluna aktarıldığını, gerekli aksiyonların ivedilikle alınacağını bildirmek isteriz. Kurullarımız, tüm çalışanlarımız için istisnasız uygulanmaktadır." denildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN