Kendall Jenner, Türkiye'ye geliyor: İstekleri bitmedi

Kendall Jenner, Türkiye'ye geliyor: İstekleri bitmedi

Ünlü model Kendall Jenner, bir çekim için yaz aylarında Bodrum'a gelecek. Çekimlerin ardından Türkiye'de tekne tatili yapacak olan Jenner; konaklama ve güvenlik konusunda birçok istekte bulundu.

Son zamanların en popüler modellerinden Kendall Jenner, 7 yıl sonra ilk kez bir çekim için yaz aylarında Bodrum'a gelecek. 26 yaşındaki Amerikalı model, Türkiye'deki son gününde de tekne tatili yapacak.

Ünlü model, Bodrum'da bir markanın mayo ve bikini tanıtımı için kamera karşısına geçecek. Üç gün Bodrum'da kalacağı öğrenilen model, ilk iki gün çekim yapacak, diğer gün ise tekne turuna çıkacak.

'HER TÜRLÜ ÖNLEM ALINSIN'

Kardashian/Jenner Ailesi'nin en küçük kızı olan dünyaca ünlü modelin, Bodrum'da özel korunaklı villa istediği konuşuluyor. Gazeteciler tarafından görüntülenmek istemeyen Kendall Jenner'ın, bu konuda da her türlü önlemin alınmasını talep ettiği belirtildi. Modele, çekimlerde bir düzine koruma ordusunun da eşlik edeceği bildirildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN