Yalancının mumu mahkemede söndü: '3,5 milyon dolar bağışlayacağım' demişti

Yalancının mumu mahkemede söndü: '3,5 milyon dolar bağışlayacağım' demişti

Johnny Depp-Amber Heard davasında sular durulmuyor. Polisin ve psikiyatristin kendisi hakkında olumsuz görüş vermesinin ardından Heard'ün, Depp'ten aldığı tazminatı bir sivil toplum kuruluşuna bağışlayacağı konusunda da yalan söylediği ortaya çıktı.

Dünyaca ünlü aktör Johnny Depp'in, eski eşi oyuncu Amber Heard'e açtığı karalama davasında çarpıcı gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Son olarak Heard'ün Depp'ten şiddet gördüğünü iddia ettiği dönemde onunla iletişime geçen polis memuru, Amber Heard'ün bir "şiddet mağduru olmadığını" düşündüğünü söylemiş, yine mahkemede konuşan bir psikiyatrist de Heard'ün 'Borderlin Kişilik Bozukluğuna' sahip olduğunu ve "kurban rolü oynadığını" ifade etmişti.

SÖYLEDİĞİ MİKTARIN ONDA BİRİNİ BAĞIŞLADI

Bunların ardından mahkemede yaşanan son gelişme de sürecin, Heard'ün aleyhinde ilerlemesine sebep olabilir. Amber Heard, 5 yıl önce Johnny Depp'ten şiddet gördüğünü iddia ederek aldığı tazminat ücretini Amerikan Sivil Özgürlükler Birliği (ACLU) adındaki sivil toplum kuruluşuna bağışlayacağını açıklamıştı. Heard, açıkça 3.5 milyon dolar bağışlayacağını söylemiş ve kamuoyundan takdir toplamıştı.

Fakat video bağlantısıyla davada ifade veren ACLU yetkilisi, Heard'ün kendi adına bağışladığı miktarın 350 bin dolar olduğunu açıkladı. Heard'ün geçmişte ilişki yaşadığı iş insanı Elon Musk'ın ise oyuncu adına 500 bin dolar daha bağışladığını sözlerine ekledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN