Dünyanın izlediği davada flaş gelişme: Ünlü oyuncuya hem polisten hem de psikiyatristten kötü haber

Dünyanın izlediği davada flaş gelişme: Ünlü oyuncuya hem polisten hem de psikiyatristten kötü haber

Eski eşler Johnny Depp ve Amber Heard'ün birbirini iftirayla suçladığı karalama davasında önemli gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Son olarak olayı inceleyen polis, Depp’in kendisine vurduğunu iddia eden Heard’ün 'şiddet mağduru' olmadığını açıkladı. Psikiyatrist ise kendisine 'Borderline Kişilik Bozukluğu' tanısı koyarak 'kurban' rolünü oynadığını ifade etti.

Dünyaca ünlü ABD'li aktör Johnny Depp'in, eski eşi aktris Amber Heard'e açtığı 'karalama' davası sürüyor. Amerikan televizyonlarında ve sosyal medya platformlarında canlı yayınlanan, bütün dünyanın detaylarını takip ettiği davada son olarak Heard, 2016 yılında polisi arayarak Depp’in kendisine şiddet uyguladığını ve yüzüne telefona vurduğunu bildirmişti. Olay yerine giden Los Angeles polisi Melissa Saenz, o geceyle ilgili "Heard ağlıyordu, gözleri kıpkırmızıydı ve benimle göz teması kurmuyordu" dedi.

POLİS: AMBER HEARD ŞİDDET MAĞDURU DEĞİL

NTV'de yer alan habere göre; Heard’ün evine giden polis memuru hiçbir fotoğraf çekmediği ve video kayda almadığı için o geceye dair çok fazla kanıt bulunamadı. Ancak Saenz'e, Heard’ün yüzünde kırmızılıklar sorulduğunda “Bir cep telefonu böyle bir iz bırakmış olmaz” dedi.

Evde şüpheli birini görmediğini ve eşyalarda bir hasara rastlamadığını belirten polis memuru Heard'de de hiçbir fiziksel yara veya iz görmediğini söyledi. Memur, "Onu şiddet mağduru biri olarak görmedim" dedi.

PSİKİYATRİST: BORDERLINE, KURBAN ROLÜNÜ OYNUYOR

Davayı inceleyen Psikiyatrist Shannon Curry ise Heard’ün ‘Bordeline Kişilik Bozukluğu’ olduğunu ve ‘kurban’ rolünü oynadığını belirtti. Kişiyi histerik bir ruh haline sokan bu hastalığın Heard’ün şiddet eğilimli davranışlarına sebep olduğu düşünülüyor.

Curry, bu rahatsızlığın kişinin partnerine fiziksel şiddet uygulamasına sebep olduğunu ve hastanın kendisine de zarar verdiğini belirtti. Hatta 2016 yılında Heard’ün Depp’e açtığı geçici uzaklaştırma emrinin de bu rahatsızlığa bağlı olarak ortaya çıktığı düşünülüyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN