Depp-Heard davasında kan donduran mesajlar ortaya çıktı: Onu önce boğalım sonra yakalım

Johnny Depp’in eski eşi Amber Heard’e açtığı karalama davasında, Heard’ün avukatları Depp’in alkol ve uyuşturucu bağımlılığı, eski eşini öldürmek ve vücudunu parçalamaya dair attığı mesajları mahkemeye sundu. 2013-2014 yıllarındaki mesajlaşmalarda Depp’in, arkadaşına Heard’le ilgili "Onu önce boğalım sonra yakalım" dediği ortaya çıktı.

Dünyaca ünlü aktör Johnny Depp’in, eski eşi Amber Heard’e açtığı 50 milyon dolarlık karalama davası, Heard’ün evliliklerinde şiddet ve istismar gördüğünü anlattığı makalesinin ardından ABD'de sürüyor.

The Guardian'ın aktardığına göre, iki gündür mahkemede Depp’in ifade vermesinin ve Heard’e şiddet uygulamadığını, aksine eski eşinin kendisine şiddet uyguladığını anlatmasının ardından Heard’ün avukatları söz aldı.

'ONU ÖNCE BOĞALIM SONRA YAKALIM'

Avukatlar, ilişkide Depp’in alkol ve uyuşturucu kullanımından, istismarcı davranışlarından bahsetti. Mahkeme salonunda, Depp’in sinir krizi geçirdiği, etrafı yumrukladığı, eski eşine küfürler savurduğu görüntüler ve mesajlar paylaşıldı.

Avukatlar, Depp’in evlilik sürecinde arkadaşlarına attığı bazı mesajları mahkeme salonuna taşıdı. 2013-2014 yıllarındaki mesajlaşmalarda Depp’in arkadaşına Heard’le ilgili "Onu önce boğalım sonra yakalım" dediği tespit edildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN