Amber Heard-Johnny Depp davasında gerçekleri ünlü makyaj markası ortaya çıkardı

Amber Heard-Johnny Depp davasında gerçekleri ünlü makyaj markası ortaya çıkardı

Ünlü makyaj markası Milani, Johnny Depp ve Amber Heard arasındaki davada, bir ürününün gündeme gelmesinin ardından açıklama yaptı. Marka, Heard'ün iddiasını çürütmek için bir videolu paylaşımda bulundu.

Dünyaca ünlü ABD'li aktör Johnny Depp, eski eşi aktris Amber Heard'e 2018'de The Washington Post'ta yazdığı makale nedeniyle iftira davası açmıştı. Makalede Heard, istismara maruz kaldığını öne sürmüştü. Depp ise bu nedenle 50 milyon dolar tazminat talep ediyor.

Heard'ün avukatı Elaine Bredehoft, bahsi geçen davada Heard'ün Johnny Depp'le ilişkisi boyunca yüzündeki morlukları gizleyebilmek için Milani'nin All In One Correcting Kit'ini kullanmak zorunda kaldığını iddia etti.

Heard'ün avukatı, Milani'nin ismini özel olarak belirtmese de makyaj ürününü jüri üyelerine gösterdi.

MILANI HEARD'Ü YALANLADI

Independent'in haberine göre, Milani'nin sürpriz biçimde davada yer almasının ardından markanın resmi TikTok hesabında kısa bir video yayımlandı. Makyaj malzemeleri üreten şirket perşembe günü, Heard'ün iddiasını çürütmek için 15 saniyelik bir video paylaştı.

Video paylaşımında şu ifadeler yer alıyordu:

"Bunu bizden siz istediniz… Kayıtlar Correcting Kit'in 2017'de piyasaya sürüldüğünü göstersin!"

'GERÇEKLER ORTAYA ÇIKSIN DİYE BURADAYIZ'

Depp ve Heard'ün mahkeme salonundaki bir fotoğrafının yer aldığı videonun üstünde şunlar yazıyor:

"Dikkat edin: İstismar iddiası 2014-2016 civarında gündeme gelmişti, 2016'da boşanmışlardı, makyaj paletinin çıkış tarihiyse: Aralık 2017."

Marka videonun yorum kısmında, "Davanın gerçeklerini sağlamak için buradayız" yazdı.

ABD'nin Virginia eyaletinin Fairfax şehrinde görülen dava pazartesi devam edecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN