Johnny Depp ve Amber Heard'ün bıçaklı kavgası mahkemeyi şoke etti: Hadi, kes beni!

Johnny Depp ve Amber Heard'ün bıçaklı kavgası mahkemeyi şoke etti: Hadi, kes beni!

Hollywood yıldızı Johnny Depp'in, eski eşi oyuncu Amber Heard'e açtığı davada, mahkeme salonundakilerini şoke eden bir ses kaydı dinletildi. Kayıtta Depp, eski eşine "Kes beni. Her şeyi aldın. Benim kanımı istiyorsun, onu da al" diyor.

Dünyaca ünlü aktör Johnny Depp'in eski eşi Amber Heard'e açtığı "karalama" davası devam ediyor. Davanın dünkü duruşmasında yine çarpıcı ses kayıtları ortaya çıktı, suçlamalar birbiri ardına sıralandı.

2011 yılında birlikte oynadıkları The Rum Diary filminin setinde birlikte olmaya başlayan ve 2015 ile 2017 yılları arasında da evli kalan Depp ile Heard'ün ayrılığı, dünyanın en olaylı boşanma davalarından biri oldu. Kendisini tüm dünyanın gözü önünde "eşini döven bir erkek" olarak lanse ettiği için eski eşi Heard aleyhine 100 milyon dolarlık iftira davası açan Depp, mahkemedeki sözleriyle her gün manşetlerde yerini alıyor.

'BENDEN ALMADIĞI TEK ŞEY KANIM'

Ünlü aktör davanın dünkü duruşmasında, Amber Heard'den kendisini bıçakla kesmesini istediğini anlattı. Depp, defalarca Amber Heard'den kendisini bıçaklamasını istediğini çünkü "eski eşinin kendisinden almadığı tek şeyin kanı" olduğunu tekrarladı.

Hürriyet'te yer alan habere göre; duruşmada Depp ve Heard'ün boşanma kararı verdikten iki ay sonra gerçekleştirdikleri, duygusal gerilimi yüksek bir buluşma da masaya yatırıldı. Bu görüşmede Depp, eski eşine "Her şeyi aldın. Benim kanımı istiyorsun, onu da al" dedi. Bu görüşmenin 2016 yılının temmuz ayında San Francisco'da bir otel odasında gerçekleştiği ortaya çıktı.

'ÇOCUKLARIM TÜM BUNLARIN ETKİLERİNDEN KAÇAMAYACAK'

Depp'in avukatlarından biri San Francisco'daki bu görüşme hakkında sorular sordu. Johnny Depp görüşmenin iyi gitmediği yanıtını verdi. Onunla neden buluştuğunu da "Onunla buluştum, çünkü dünyaya söylediği yalanlardan geri adım atacağını umut ediyordum. Her şeyim benden aldı. Çocuklarım bütün bu olup bitenlerin etkilerinden kaçamayacak" sözleriyle anlattı.

'KES BENİ'

Johnny Depp ile Amber Heard arasında geçen rahatsız edici konuşmanın ses kayıtları da jüriye dinletildi. O kayıtlarda Depp'in eski eşine kendisini bıçakla kesmesi için yalvardığı duyuluyor.

Söz konusu kayıtlarda Depp, alçak bir sesle "Benim bir yerimi kesmek ister misin?" diye soruyor. Heard ise ona "Kendini kesme, lütfen yapma. Bunu neden yapayım? Lütfen kendini kesme" diye yanıt veriyor. Depp'ten buna şöyle yanıt geliyor: "Buna ihtiyacım var. Kes beni." Tam o sırada çiftin bulunduğu odanın kapısının çalındığı ve bir hizmetlinin çifte seslendiği duyuluyor.

Fakat ses kayıtlarında, hizmetliye kapıyı açmayan ve geri gönderen çiftin bıçakla ilgili tartışmayı sürdürdüğü dikkat çekiyor. Amber Heard defalarca Depp'ten bıçağı yere bırakmasını istiyor. Heard, bıçağın dünyadaki en kötü şey olduğunu çok can yakıcı ve kirli olduğunu söylüyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN