Johnny Depp-Amber Heard davasında şoke eden gelişme: Fotoğraflar ortaya çıktı

Johnny Depp-Amber Heard davasında şoke eden gelişme: Fotoğraflar ortaya çıktı

Johnny Depp’in, eski eşi Amber Heard’e açtığı karalama davasında ifade veren güvenlik görevlisi, Depp’in Heard’ün kendisine saldırdığının kanıtı olarak çektiği fotoğrafları mahkemeye sundu.

Dünyaca ünlü ABD'li aktör Johnny Depp’in, eski eşi Amber Heard’e açtığı karalama davası bir haftadır devam ediyor. Son olarak davada Depp’in güvenlik görevlisi Sean Bett ifade verdi.

Daily Mail'de yer alan habere göre Bett, evlilik sırasında Heard’ün Depp’e saldırdığını, saldırı sonrası kanıt olarak Depp’in yüzünün fotoğraflarını çektiğini söyledi. Depp’in kanıt olarak çektiği fotoğraflar mahkemede gösterildi. Mahkemeye gösterilen fotoğraflarda Depp’in yüzünde çizik ve morluk görülüyor.

j.jpg

DAVA GEÇMİŞİ

Depp’ten fiziksel ve psikolojik şiddet gördüğünü belirten Amber Heard, daha önce mahkemeye kendi morarmış yanağının görüldüğü kanıt fotoğraflarını sunmuştu.

Depp, Heard’ün 2018 yılında Washington Post gazetesine yazdığı, şiddet gördüğünü anlattığı bir makaleyle ilgili karalama davası açmıştı. Depp’in avukatları, Heard’ün evlilikleri boyunca fiziksel ve cinsel istismara uğradığı iddialarının yanlış olduğunu savunuyor. Depp, suçlamalar nedeniyle rollere kabul edilmediğini, iş bulamadığını söylüyor.

Depp, Britanya’da Sun gazetesinin bağlı olduğu News Group Newspapers’a kendisiyle ilgili “eşini döven” ifadeleri kullanıldığı için karalama davası açmış, davayı kaybetmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN