Erdoğan'dan rapçi Resul Aydemir'e: Anlat bakalım raptiye rap rap

Erdoğan'dan rapçi Resul Aydemir'e: Anlat bakalım raptiye rap rap

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Dolmabahçe Sarayı'ndaki iftar davetine katılan Rapçi Resul Aydemir, sosyal medya hesabından Erdoğan'ın kendisini görünce "Anlat bakalım raptiye rap rap" dediğini anlattı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan Dolmabahçe Sarayı'nda düzenlenen iftar programında sanatçılarla bir araya gelmişti. Birçok ünlü ismin katıldığı iftarın ardından yapılan paylaşımlar gündeme gelmeye devam ediyor.

Son olarak iftar davetine katılan rapçi Resul Aydemir, Twitter hesabı üzerinden Erdoğan ile aralarında geçen diyaloğu anlattı.

Aydemir, Erdoğan'la olan fotoğrafını "Anlat bakalım 'Raptiye Rap Rap' demez mi bir de. Senin aklında gönlünde yerimiz olması bizim için şereftir Reisim" notuyla paylaştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN