Usta oyuncu Ayşenil Şamlıoğlu'nun acı günü

Usta oyuncu Ayşenil Şamlıoğlu'nun acı günü

'Yargı' ve 'Menajerimi Ara' gibi dizilerle canlandırdığı rollerle akıllara kazınan usta oyuncu Ayşenil Şamlıoğlu anne acısıyla sarsıldı. Şamlıoğlu, acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu.

Ekranların ve tiyatronun yıldız isimlerinden Ayşenil Şamlıoğlu annesi Nezahat Şamlıoğlu'nu kaybetti. Acı haberi Instagram hesabından duyuran Şamlıoğlu, yaşadığı üzüntüyü takipçileri ile paylaştı.

Annesinin fotoğrafını yayınlayan Şamlıoğlu, acısını "Canım taa içi,bana can veren,her zaman yaşama bakışını örnek aldığım dünya güzeli annem bizi bıraktı gitti. Öksüz kaldım, hissettiğim bu, her yaşta hissediliyormuş bu duygu meğer. Pamuk gibi bir insandı, adeta başında bir hale ile yaşadı, yumuşacık, sevgi dolu, her baktığı yerde güzellik gören, yaşamdan tat alan, pozitif duruşunu hiç kaybetmeyen biriydi annem... Ben her canlıyı sevmeyi ondan öğrendim, öğrendiğim pek çok şeyin yanında...

ss.jpg

Yaşadığı gibi yumuşacık veda etti hayata... Hastaneye giderken gene 'papatyaların güzelliğine bak' diyormuş yeğenim Serap Göktekin’e. Hastaneye ulaştıklarında bilinci kapanmış...
Canııııımmmmmmm,hep güzellikler sarsın etrafını, yaşamda gördüğün güzelliklerin binlerce katı kuşatsın seni, gittiğin yerde çoook mutlu ol e mi? Seni seviyorum annem, seni çok seviyorum…" sözleriyle paylaştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN