Eva Green sansasyonel davada tarafını seçti: Kazanacak biliyorum

Eva Green sansasyonel davada tarafını seçti: Kazanacak biliyorum

Fransız oyuncu Eva Green, Amber Heard ile karalama davası süren Johnny Depp’e destek verdi. Green, Depp’in süreçten adını temizleyerek çıkacağından emin olduğunu ifade ederek "Johnny'nin iyi ismi ve harika yüreğinin tüm dünyaca anlaşılacağından ve hayatın onun ve ailesi için her zamankinden daha iyi olacağından hiç şüphem yok" dedi.

Dünyaca ünlü Fransız oyuncu Eva Green, Amber Heard ile karalama davası süren Johnny Depp’i destekleyen bir paylaşım yaptı. Green, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, Depp’in davayı kazanacağını söyledi.

Green, Tim Burton'ın "Dark Shadows" filminde birlikte rol aldığı arkadaşı Depp ile beraber bir fotoğrafını paylaşarak, "Johnny'nin iyi ismi ve harika yüreğinin tüm dünyaca anlaşılacağından ve hayatın onun ve ailesi için her zamankinden daha iyi olacağından hiç şüphem yok" notunu düştü.

Johnny Depp’in destekçileri, paylaşımın altında ünlü aktör için adalet çağrısında bulundu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN