Bu kez mahkemede değil sahnede: Johnny Depp'ten olay konser

Bu kez mahkemede değil sahnede: Johnny Depp'ten olay konser

Johnny Depp ve eski eşi Amber Heard'ün arasındaki karalama davası sonuçlanmak üzereyken Depp, İngiltere’de arkadaşı Jeff Beck’in konserinde sürpriz bir şekilde sahne alarak onu mahkemede görmeye alışan sevenlerini şaşırttı.

Dünyaca ünlü ABD'li aktör Johnny Depp veeski eşi aktris Amber Heard’ün şiddet iddialarıyla dolu sansasyonel karalama davasında avukatlar, karşılıklı olarak son kez final savunmalarını yaptılar. Çıkacak karar beklenirken Johnny Depp, İngiltere’de sahneye çıkarak konser verdi.

Uzun yıllardır yakın arkadaşı olan gitarist Jeff Beck'in sahnesine konuk olan oyuncu, Beck ile ortak çalışması olan ‘Isolation’ adlı şarkıyı seslendirdi. Kalabalık ünlü oyuncuyu görünce çığlıklar eşliğinde alkışladı. İkili, gecenin ilerleyen saatlerinde birçok şarkı çaldı.

j.jpg

ASLINDA BİR ROCK YILDIZI

Her zaman oyunculuktan çok müzisyenlik yapmak istediğini söyleyen Depp, Hollywood Vampires isimli bir rock müzik grubunun da üyesi. Grubun diğer üyeleri de Alice Cooper ve Joe Perry gibi ünlü müzisyenlerden oluşuyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN