Johnny Depp-Amber Heard defteri kapanmadı: ABD'deki dava yetmedi, bu kez de İngiltere'deki yayınlandı

Johnny Depp-Amber Heard defteri kapanmadı: ABD'deki dava yetmedi, bu kez de İngiltere'deki yayınlandı

Johnny Depp ve Amber Heard’ün karalama davası Depp lehine sonuçlanmışken, bu kez de çiftin boşanma süreci ve İngiltere'deki davası belgesel oldu. "Johnny vs Amber" adlı belgesel iki bölümden oluşuyor.

Dünyaca ünlü ABD'li aktör Johnny Depp'in, eski eşi aktris Amber Heard'e ABD'de açtığı karalama davası haftalarca canlı yayınlanıp ünlü aktörün lehine sonuçlanırken yeni bir gelişme daha yaşandı.

Sansasyonel ikilinin boşanma sürecini ve 2020 yılında İngiltere'de gerçekleşen davayı merkez alan iki bölümlük "Johnny vs Amber" adlı bir belgesel yayınlandı.

İKİ TARAFIN DA BAKIŞ AÇISIYLA VERİLECEK

İlk bölümde Johnny Depp'in bakış açısıyla verilecek süreç, ikinci bölümde ise Amber Heard'ün iddialarına odaklanıyor. Belgeselde uzmanların ve doktorların görüşlerine yer verilirken, çiftin kendi çektiği görüntüler de yer alıyor.

"Johnny vs Amber", ABD’den sonra ilk kez discovery+ ayrıcalığıyla BluTV’de yayınlandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN