Ünlü oyuncu, eski rol arkadaşının 'darp' iddiası hakkında konuştu: O dönemi kafamda sildim

Ünlü oyuncu, eski rol arkadaşının 'darp' iddiası hakkında konuştu: O dönemi kafamda sildim

Tolgahan Sayışman, kendisini darp ettiğini iddia eden eski rol arkadaşı Hatice Aslan'ın açıklamalarıyla ilgili konuştu. Sayışman, 'O dönemi kafamda sildim' diyerek Aslan ile yaşananları anlattı.

Bir dönemin reyting rekortmeni dizisi Lale Devri'nde dört sezon rol alan ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman, dizideki rol arkadaşı Hatice Aslan’ın 'darp' iddiası üzerine konuştu.

'MAHKEMEYE GİDEBİLİR' DEMİŞTİ

Aslan'ın, kendisiyle tartıştıklarını ve ardından Sayışman'ın kendisini ittiği şeklindeki açıklamasına daha önce "Kendimden eminim isterse bu konuda mahkemeye gidebilir" şeklindeki yanıt veren Sayışman, olay hakkında şu ifadeleri kullandı:

"O dönemi kafamda sildim, açıklamaları bile hatırlamıyorum. Geçenlerde Hatice Hanım'la çok güzel bir şekilde tatlıya bağladık. O da konuyu doğru bir şekilde ifade etti. Benim konuşmam burada doğru olmaz. Öyle kalsın, orada tatsız bir dönem yaşandı, sonrasında biz o tatsız dönemi tatlıya bağladık. Yaşla beraber öfke kontrolüm var, eskiden biraz daha öfke kontrolü olmayan bir adamdım, onu itiraf edebilirim."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN