Amber Heard'ü yalanlayanlar kervanına o isim de katıldı!

Amber Heard'ü yalanlayanlar kervanına o isim de katıldı!

Johnny Depp-Amber Heard arasındaki sansasyonel davada, Heard'ün "Depp, eski sevgilisi Kate Moss'u da merdivenlerden atmıştı" ifadesine karşılık Moss, mahkemede tanıklık yaparak Heard'ü yalanladı. Ünlü model, merdivenlerden kazara düştüğünü ve Depp'in de kendisiyle ilgilendiğini açıkladı.

Dünyaca ünlü ABD'li aktör Johnny Depp ile eski eşi oyuncu Amber Heard arasındaki karşılıklı karalama davası altıncı haftasına girdi. Her duruşması canlı yayınlanan ve milyonlarca kişinin takip ettiği davada Johnny Depp'in 1994-1998 yılları arasında birlikte olduğu eski sevgilisi Kate Moss da ifade verdi.

Moss'un ifadeye çağrılmasının sebebi, Amber Heard'ün bir "dedikoduyu" mahkemede dile getirmesi. Heard, mahkemede ifade verirken Depp'in, ünlü model Moss ile ilişkisi sırasında onu merdivenlerden aşağı attığını duyduğunu söyledi.

'BANA ŞİDDET UYGULAMADI AKSİNE İLGİLENDİ'

Dünkü duruşmaya video bağlantıyla katılarak ifade veren Kate Moss, bahsedilen olayda merdivenlerden kendisinin düştüğünü söyleyerek, bu kaza sonrasında belini incittiğini, Depp'in ise değil kendisine şiddet uygulamak, aksine onu kucaklayıp yatağa taşıyarak ilgilendiğini ve tıbbi yardım almasını sağladığını belirtti.

Kate Moss'un, Johnny Depp'in hukuk ekibince ifadeye çağırılmasının sebebi Amber Heard'ün tanıklıklarını yalanlamak amacıylaydı.

Moss, 2010 yılında verdiği bir röportajda da Johnny Depp'in çok ilgili, şefkatli ve nazik biri olduğunu söylemiş, kötü zamanlarında hep yanında olduğunu ve bu nedenle arkadaş kaldıklarını ifade etmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN