Chris Rock'tan Amber Heard yorumu: Tüm kadınlara inanın, o hariç

Chris Rock'tan Amber Heard yorumu: Tüm kadınlara inanın, o hariç

Komedyen Chris Rock, son gösterisinde Johnny Depp ve Amber Heard’ün karalama davasıyla ilgili konuştu. Rock, Heard için "Tüm kadınlara inanın... Amber Heard hariç" dedi.

Oscar'da Will Smith’in attığı tokat ile uzun süre gündemden düşmeyen Amerikalı komedyen Chris Rock; Johnny Depp ve Amber Heard’ün devam eden mahkeme süreciyle ilgili yorumda bulundu.

Londra’da gerçekleştirdiği komedi gösterisi esnasında çiftin davasına atıfta bulunan Rock, “Tüm kadınlara inanın... Amber Heard hariç” ifadelerini kullandı.

“O kadının nesi var? Yatağı tuvalet olarak kullanmış!” diyen Rock, Depp’in mahkemede dile getirdiği yatakta dışkı bırakma olayına göndermede bulundu. Komedyen, “Yatağa dışkı bırakmış. Burada neler oluyor? Ve bundan sonra da ilişkilerine devam etmişler” dedi.

'DÜNYADA DUYULMAYI HAK EDEN GERÇEK KURBANLAR VAR'

57 yaşındaki komedyen “Bugünlerde herkes kurbanı oynuyor. Dünyada duyulmayı, sevgimizi ve şefkatimizi hak eden gerçek kurbanlar var. Ama eğer herkes kurban olduğunu söylerse, gerçek kurbanları kimse duymaz” dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN