Kamuoyunda kötü imajı güçlenen Amber Heard'den flaş hamle

Kamuoyunda kötü imajı güçlenen Amber Heard'den flaş hamle

Johnny Depp ile Amber Heard arasındaki karşılıklı karalama davası devam ederken Heard'ün, hakkında çıkan olumsuz haberler ve kötü imajı nedeniyle kendi halkla ilişkiler ekibini kovup başka bir ekiple çalışmaya başladığı öğrenildi.

Dünyaca ünlü ABD'li aktör Johnny Depp ve eski eşi aktris Amber Heard'ün birbirlerine açtıkları karalama davası halen sürüyor.

Yaşanan son gelişmeye göre, Depp’in mahkeme sürecinde ön plana çıkması ve sosyal medyada sempati kazanmasına rağmen Heard hakkında olumsuz kamuoyu yorumları ve haberler yapılması üzerine oyuncu, harekete geçti.

PR EKİBİNİ KOVDU

Heard’ün kendi halkla ilişkiler (PR) ekibinin tamamını kovduğu açıklandı. Bu hafta ifade vermesi beklenen Heard’ün hakkında çıkan olumsuz haberler dolayısıyla rahatsız olduğu belirtilirken Heard’ün yeni bir PR şirketiyle çalışmaya başladığı öğrenildi.

Precision Strategies isimli şirketi bırakan Heard’ün Los Angeles’ta hizmet veren Shane Communications ile anlaştığı açıklandı.

New York Post’a konuşan ve ismini açıklamayan bir kaynak, Heard’ün son dönemde yayınlanan haberlerden çok rahatsız olduğunu söyledi.

19 Nisan’da ifade veren Johnny Depp, bu süreçten sonra kamuoyundan büyük destek almıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN