Tepkiler çığ gibi: "Amber Heard Aquaman filminden atılsın" kampanyasına milyonlarca imza

Tepkiler çığ gibi: "Amber Heard Aquaman filminden atılsın" kampanyasına milyonlarca imza

Eski eşi Johnny Depp'i kendisine şiddet uygulamakla suçlayan, Depp'in ise kendisine iftira davası açtığı Amber Heard'e tepkiler çığ gibi büyüyor. Son olarak "Amber Heard Aquaman 2 filminden çıkarılsın" kampanyasına imza atanların sayısı 2 milyon 600 bini geçti.

Amber Heard, Aquaman 2 filminden çıkarılması için yürütülen kampanya, büyüyerek devam ediyor. Eski eşi Johnny Depp ile mahkeme süreci devam eden oyuncuya karşı açılan kampanyaya kısa sürede milyonlarca kişi imza attı.

Amber Heard’ün Aquaman 2 filminden çıkarılması için uzun bir önce hazırlanan bir Change.org kampanyası, eski eşi Johnny Depp ile devam eden karalama davası sırasında yeniden ilgi gördü. 3 milyon imzaya ulaşması hedeflenen kampanya, şu anda 2 milyon 600 binin üzerinde katılımcı tarafından imzalanmış durumda.

DAVA DEVAM EDİYOR

Kayıp Rıhtım'ın aktardığına göre; “Doğru şeyi yapın. Amber Heard’ü Aquaman 2’den çıkarın” başlıklı kampanya, yeni olmamasına rağmen, son günlerde tüm dünyanın ilgiyle takip ettiği Johnny Depp ve Amber Heard davası nedeniyle yeniden gündemde. Şubat 2015’te evlenen ve Mayıs 2016’da boşanan çiftin arasındaki çalkantılı ilişkiyi ortaya çıkaran süreç, Depp’in Heard aleyhine Washington Post gazetesine aile içi istismar hakkında kaleme aldığı 2018 tarihli yazı için 50 milyon dolarlık iftira davası açması ile devam ediyor.

JOHNNY DEPP TÜM PROJELERİNDEN ATILMIŞTI

Johnny Depp, adı geçmemesine rağmen eşine şiddet uygulamakla suçlandığı yazı sonrası kariyerinin onarılamaz bir şekilde zarar gördüğünü ve günler sonra Karayip Korsanları serisinden kovulduğunu söyledi. Amber Heard, asılsız olduğu iddia edilen bu savunması nedeniyle geçen sene kendisine 100 milyon dolarlık bir tazminat davası daha açmıştı. Ayrıca, The Sun’da yayınlanan bir makale nedeniyle gazeteye dava açan Depp, mahkemeyi kaybetmesi sonrası Fantastic Beasts serisinin devam filmi olan Fantastic Beasts 3: The Secrets of Dumbledore filminden de kovulmuştu.

AQUAMAN 2'NİN ÇEKİMLERİ TAMAMLANDI

Resmi adı Aquaman and the Lost Kingdom olarak açıklanan devam filmin çekimleri çoktan tamamlanmış durumda. Baş karakteri oynayan Jason Momoa, Aralık 2021’de çekimlerin tamamlandığını doğrulamıştı.

Söz konusu kampanya ilk çıktığı sıralarda filmin çekimleri henüz başlamamışken ortaya çıkan iddialarda Heard’ün filmde yer almayacağı söylentileri çıksa da, oyuncu bu iddiaları ağır bir dille çürütmüştü. Kampanya o sıralarda da aktifti ve 1 milyonun üzerinde imza toplanmıştı. Güncel davanın seyri sonrasında Warner Bros. ve DC’nin oyuncu ile ilgili nasıl bir karar alacağı merak ediliyor.

Aquaman 2, herhangi bir erteleme almaması halinde 17 Mart 2023’te sinemalarda olacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN