Mahkemede Elon Musk'ın adının anılmadığı gün yok: Aşk üçgeninden yeni detaylar

Mahkemede Elon Musk'ın adının anılmadığı gün yok: Aşk üçgeninden yeni detaylar

Amber Heard ve Johnny Depp'in birbirini iftirayla suçladığı karalama davasında son olarak çiftin eski menajeri Christian Carino konuştu. Carino, Heard'ün Depp ile barışmaya çalıştığı sırada dahi Elon Musk ile görüştüğünü ve kendisine defalarca, "Musk ile sadece boşluğumu dolduruyorum" dediğini söyledi.

Dünyaca ünlü ABD'li oyuncu Johnny Depp'in eski eşi oyuncu Amber Heard'e karşı açtığı, 6 hafta sürmesi planlanan 50 milyon dolarlık karalama davasında her gün şoke eden yeni detaylar ortaya çıkıyor.

Son olarak ikilinin menajeri, Amber Heard'ün Johnny Depp'le barışmaya çalıştığı zamanda dahi Tesla ve SpaceX'in CEO Elon Musk ile birlikte olduğunu söyledi.

Önceden kaydedilen ve davada jüriye dinletilen yeminli tanık ifadesi kaydında, menajer Christian Carino'ya Heard ve Musk'ın ilişkisi soruldu. Carino ifadesinde, avukatlara "Çıkıp çıkmadıklarını bilmiyorum ama kesinlikle beraber zaman geçiriyorlardı" dedi.

MESAJLAR ORTAYA ÇIKTI

Independent Türkçe'nin haberine göre, Carino'ya daha sonra, Heard ve Depp arasında organize ettiği San Franciscodaki uzlaşmadan ne kadar sonra Heard'ün Tesla'nın patronuyla çıktığını öğrendiği soruldu. Carino, "Tam olarak ne kadardı bilmiyorum ama çok zaman sonra değildi" dedi.

Carino'nun Heard'le mesajlaşmalarının bazıları da mahkemeye sunuldu. Heard, 2017'deki bir mesajında Carino'ya Musk'la ayrıldıkları için üzgün olduğunu söylemiş. Carino da cevaben, "Zaten ona aşık değildiysen neden üzgün olasın ki. Bana bin kez sadece boşluğu doldurduğunu söyledin" demiş.

'DEPP MUSK'A TAKINTILI'

Heard'ün avukatlarının duruşma başlangıcındaki açılış konuşmalarında jüriye hitaben Depp'in Musk'a 'takıntılı' olduğunu söylemesi, Hollywood yıldızının gülümsemesine neden olmuştu.

Depp, Birleşik Krallık'ta The Sun gazetesine karşı açtığı ve 2020'de kaybettiği basın yoluyla iftira davasında gün yüzüne çıkan, Carino'ya attığı mesajında Heard'le çıktığı için Tesla'nın CEO'sunu eleştirmiş ve girişimciye 'Mollusk' (yumuşakça) lakabını takmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN