Dünyanın izlediği davada ikinci perde: Amber Heard'ün ifadesi yine çelişti

Dünyanın izlediği davada ikinci perde: Amber Heard'ün ifadesi yine çelişti

Yılın magazin davası olarak nitelendirilen Johnny Depp-Amber Heard duruşmasında, bu kez kürsüye Amber Heard çıktı. Heard'ün, ifadesinde kendisine ilk kez şiddet uygulayan ismin Depp olduğunu söylemesiyle, daha önce verdiği ifadesinde söyledikleriyle ortaya çıkan çelişki dikkatlerden kaçmadı.

Ünlü Hollywood oyuncusu Johnny Depp’in eski eşi, oyuncu Amber Heard aleyhine açtığı karalama davasında ikinci perdeye geçildi. Bu kez Depp'i kendisine şiddet uygulamakla suçlayan Amber Heard kürsüye çıktı ve avukatlar tarafından sorgulanmaya başlandı.

Davada bugüne kadar davacı taraf olarak Johny Depp’in ekibi sahnedeydi, Depp kürsüye çıkıp dramatik bir konuşma yapmış, ardından Depp’in tanıkları kürsüye gelmişti. Artık sıra Heard’e geldi ve oyuncu, daha ilk gün, zaman zaman gözyaşlarını da tutamayarak Johnny Depp’in kendisine ilk ne zaman ve nasıl tokat attığı dahil pek çok şeyi anlattı.

'ALKOL VE UYUŞTURUCUNUN ETKİSİYLE ÖFKE NÖBETLERİ GEÇİRİYOR'

36 yaşındaki Heard, Depp'in kendisine yönelik şiddetinin 2012'de başladığını ileri sürdü. Heard'ün anlattığına göre, Depp ile yan yana oturdukları bir sırada, Heard şaka amaçlı olarak Depp'in kolundaki dövmede ne yazdığını sordu. Depp "Wino" yanıtını verdi. Heard, bunun üzerine Depp'in sinirlenerek kendisine iki kez tokat attığını anlattı.

Bu olayı, kendisinin yaşadığı ilk fiziksel şiddet olarak tanımlayan ve "hiçbir zaman unutmayacağını" söyleyen Heard, normalde sıcak ve nazik olarak tanımlayabileceği Depp'in alkol ve uyuşturucu etkisiyle öfke nöbetleri geçirdiğini kaydetti.

İFADELERİNDE ÇELİŞMESİ DİKKAT ÇEKTİ

Bu sırada Heard'ün anlattıklarından bir detay ise davayı takip edenlerin dikkatinden kaçmadı. İfadesinde hayatında ilk kez Johnny Depp'den şiddet gördüğünü söyleyen Amber Heard, 15 Aralık 2019'da İngiliz mahkemesine yazılı olarak sunduğu ifadesinde ise ilk kez babasından şiddet gördüğünü belirtti.

amber.jpg

Dava özünde “Benim sözüm-senin sözün” üstüne kurulu ve her ikisi de profesyonel aktör olan davanın tarafları, kendi anlattıkları hikayenin doğruluğuna ve kendi mağduriyetlerine jüriyi ikna etmeye çalışıyor. Bunun için de mahkeme salonunda son derece profesyonel taktikler kullanılıyor.

Depp cephesi taktiklerini kullandı, şimdi sıra Heard cephesinde.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN