Ünlü oyuncuya '13 yaşındaki çocuğa cinsel istismar' suçlaması

Ünlü oyuncuya '13 yaşındaki çocuğa cinsel istismar' suçlaması

'Doctor Strange' filminde rol alan oyuncu Zara Phythian ve eşi Viktor Marke, 13 yaşında bir kız çocuğuna cinsel istismarda bulunmakla suçlanıyor. Olayı soruşturan savcı, Marke'nin çocuğu istismar ettiğini, eşinin de bu sürecin bir parçası olduğunu aktardı. Şu anda bir genç kız olan mağdur, çiftin kendisine "Bunu anlatsan da kimse sana inanmayacak" dediğini ifade etti.

Marvel'ın fenomen serilerinde 'Doctor Strange' filminin oyuncularından Zara Phythian'ın 13 yaşındaki bir kız çocuğuna cinsel tacizde bulunduğu ve eşi Victor Marke ile ilişkiye girmesi için zorladığı iddia edildi.

Şu anda bir yetişkin olan genç kız, polislere "Bunun yanlış olduğunu biliyordum. Ama bu işin içinden nasıl çıkacağımı bilmiyordum. Ya da kimseye anlatamıyordum" diye konuştu.

'KİMSE SANA İNANMAZ' DEDİLER

Genç kız, çiftin "Bunu anlatsan da kimse sana inanmayacak" dediğini de sözlerine ekledi.

Mahkemede yer verilen bilgilere göre; 2005 yılında yaşanan olay aralıklarla 2008 yılına kadar sürdü. Olayı soruşturan savcı, tekvando eğitmeni olan Marke'nin çocuğu istismar ettiğini, eşinin de bu sürecin bir parçası olduğunu aktardı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN