Almeda Abazi'den eşi Tolgahan Sayışman'a ilginç benzetme! Geçen günlerde tartışmışlardı

Almeda Abazi'den eşi Tolgahan Sayışman'a ilginç benzetme! Geçen günlerde tartışmışlardı

5 yıldır mutlu bir evlilik yaşayan Tolgahan Sayışman-Almeda Abazi çifti geçen günlerde kameralar önünde tartışmıştı. Eşinin fazla harcamalarından dolayı eleştiren Sayışman, Abazi'nin tepkisiyle karşılaşmıştı. Abazi'den şimdi ise yeni bir açıklama geldi. Bakın eşi Tolgahan Sayışman için ne dedi?

2017 yılında evlenen ve 2 çocukları olan Tolgahan Sayışman-Almeda Abazi çifti son günlerde magazin gündeminden düşmüyor. Mutlu bir evlilik yaşayan çiftin geçen günlerde arası açılmıştı. Sayışman, eşinin gönlünü almak için milyonluk hediye alırken Almeda Abazi'den de ilk hamle geldi.

tolgahan.jpg

EŞİNİ ÖYLE BİRİNE BENZETTİ Kİ...

Almeda Abazi, eşi Tolgahan Sayışman'ı dünyaca ünlü aktör Leonardo DiCaprio'ya benzetti. Abazi'nin eşine yaptığı benzetme sosyal medyanın gündemine düştü.

leonardo.jpg

SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAYINLADI

Abazi, oyuncunun tıpkı DiCaprio gibi "Star Wars" filminin hayranı olduğunu ve evde maske ve ışın kılıcıyla dolaştığını açıkladı.

almeda.jpg

Ünlü isim, sosyal medya hesabından Sayışman'ın maskeli fotoğrafını paylaştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN