Altın almak isteyenlere FED ayarı: Selçuk Geçer alım için tarih verdi

Altın almak isteyenlere FED ayarı: Selçuk Geçer alım için tarih verdi

Selçuk Geçer, FED kararı sonrası yapmış olduğu açıklamalarla gündemde. Daha fazla detay için haberimize göz atabilirsiniz…

Faiz oranları ve altınla ilgili yorumları her zaman merak edilen Selçuk Geçer, ilk kez bu kadar net rakamlar verdi. FED'in kararını açıklayan ve yorumlayan ünlü ekonomist, yaklaşan FED toplantılarına da değindi.

FED 25 PUAN ARTIRACAK

Selçuk Geçer yaptığı açıklamada, önümüzdeki dönem yapılacak FED toplantısında faizin yeniden 25 baz puan artacağını düşündüğünü ve beklentilerinin bu yönde olduğunu söyledi. Dolar ve altın yatırımcılarına da sert uyarılarda bulundu. 2023'te yatırım yapmak isteyenlerin piyasa durumunun dalgalanmasını tahmin etmesinin çok zor olduğunu söyleyen Selçuk Geçer, bu konuda da çok güzel tüyolar verdi.

selçuk geçer

Selçuk geçiyor, uyarıyorum, beslenme kararından sonra...! Altın iddialarına dikkat

DOLAR VE ALTIN YATIRIMCILARI DİKKATLİ

Selçuk Geçer, dolar yatırımcılarına çok net açıklamalar için beklemelerini tavsiye ediyor. Ayrıca özellikle Şubat ayından sonra ciddi bir yükseliş olabileceğini ancak önümüzdeki FED toplantılarının bu alanda çok kritik olacağını söylüyor.

Altına dikkat! Selçuk Geçer'in de bu yorumlar için dolar ve altın yatırımcısı olması bekleniyordu. YouTube kanalında önemli açıklamalarda bulunan ünlü ekonomist, önümüzdeki sezon altın ve dolara karşı uyarıda bulunuyor. Olası gerilemeden Fed'i sorumlu tutan ünlü isim, birkaç ay daha beklemenin daha akıllıca olacağını düşünüyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN