Aman Derhal Doktora Gidin Bu Burçlara kötü Haber var İhmale Gelmez İşte 24 Mayıs Hayat Kurtaran burç yorumları...

Aman Derhal Doktora Gidin Bu Burçlara kötü Haber var İhmale Gelmez İşte 24 Mayıs Hayat Kurtaran burç yorumları...

Büyük risklerle karşı karşıya kalan kovaların daha dikkatli olması gerekirken bazı insanların başı sağlık sorunlar ile dertte. Her şeyin başının sağlık olduğunu akıldan çıkarmamak gerekiyor. İşte 24 Mayıs'ta doktora gitmesi gerekenler ve hayatın tadın çıkarmak için fırsatlardan yararlanması gereken burçlar....

Koçlar istediklerinin tersine işlerle karşı karşıya kalabilir. Boğalar ise genişleyen arkadaş çevresinin tadını çıkarsın. İkizler fikirleri destekleyen hareketleri göstermedikçe istediklerini alamayacak. Aslanlar raht bir güne başlarken başaklar ise öfke nöbetleri ile güne başlıyor. Terazilerin bugün sevdikleri arkadaşlarla başı dertte. İşleri yoluna koymak isteyen akrepler için harika bir gün başlıyor. Bugün kendine güvenen yaylar kazanacak. Oğlakların fazladan zamana ihtiyacı var. Kovalar büyük risklerle karşı karşıya kalırken balıklara yollar göründü. İşte 24 Mayıs burç yorumları ve hayatı kolaylaştıracak küçük ip uçları...

KOÇ : İŞLER DÜŞÜNDÜĞÜNÜZDEN ÇOK DAHA FARKLI YERLERE GİDECEK

Sevdiğiniz birine karşı çok dikkatlisiniz ama görünüşe göre niyetiniz her açıdan aşikâr.

O kişinin yakın gelecekte belirli bir karar vermesini bekliyorsunuz ve ona kendi fikrinizi empoze etmeye çalışıyorsunuz. Bazıları için bu strateji işe yarayabilir, ancak bir şeye inanmaya yönlendirilirseniz ve sonra işler düşündüğünüzden tamamen farklı bir yere giderse şaşırmayın. Yengeçler sağlıklarına dikkat etmeli

BOĞA: ARKADAŞ ÇEVRENİZ GENİŞLEYECEK

Önümüzdeki sizin için sosyal bir gün. Görünüşe göre bilinçaltında mümkün olduğunca çok insanın arkadaşlığına muhtaçsınız.

Yakın zamanda yaptığınız bir seçim, belki de yaptığınız önemli bir alışveriş, arkadaş çevrenizdeki popülaritenizde önemli bir artış sağladı ve kesinlikle bundan en iyi şekilde yararlanmaya kararlısınız.

İKİZLER: FİKİRLER İŞE YARAMAZ BİRAZDA ÇALIŞIN

Birinin yaptığı bir çalışmayla ilgili bazı açıklamalar yapmanız gerekecek ve işlerin gidişatından pek memnun değilsiniz.

Fikirlerinizle herkesi büyüleyebileceğinizden emin olsanız da bu etkilemeniz gereken bir konu değil, düzeltmek için mantık ve kararlılık göstermeniz gereken bir konu.

YENGEÇ: SAĞLIĞINIZA DİKKAT EDİN

Görünüşe göre sağlığınız bugün hassas bir konu olacak. Sağlığınızla ilgili bazı sıkıntılar meydana çıkacak.

Son zamanlarda alınan bazı kararlar nedeniyle eleştiriliyor ve sonuçlarına da katlanıyorsunuz.

ASLAN: RAHAT BİR GÜN SİZİ BEKLİYOR

Ne kadar disiplinli olursanız sonuçlar o kadar iyi olur, çünkü en iyi çalışmanızı eğer bir planınız varsa yapabiliyorsunuz.

Bu çok zor bir gün değil, ancak zihninize birkaç hedef koydunuz ve bunları mümkün olan en kısa sürede gerçekleştirmeye çalışacaksınız, bu nedenle kapsamlı bir planlama yapmanız gerekiyor. Bunun dışında rahat bir gün sizi bekliyor.

BAŞAK: ÖFKE NÖBETLERİNE YATKINSINIZ

Mevcut eğilim, sizi öfke nöbetlerine çok yatkın hale getiriyor, bu nedenle duygularınızı kontrol altında tutmaya çalışmak isteyebilirsiniz.

Durum ne kadar zor görünürse görünsün sinirlenmeye gerek yok. Genelde endişeleriniz bazı gecikmelerle ilgili olacak, ancak bunlar bile bir şekilde tolere edilebilir.

TERAZİ: EN SEVDİĞİNİZ ARKADAŞINIZ ÇOK SALDIRGANLAŞACAK

Bugün planlarınızda evde olmak var ve bu, tüm davetleri reddettiğiniz için size her türlü tehditle gelebilecek sosyal anlamda hevesli arkadaşlarınızı şaşırtacak.

En sevdiğiniz arkadaşlarınız ne kadar saldırgan olursa olsun, bu rahatlık eğiliminizden vazgeçmenize gerek yok.

AKREP: HARİKA BİR GÜN BAŞLIYOR

İster ne yaptığını bilen bir profesyonel ister diğer işlerden uzaklaşmaya çalışan bir amatör olun, evdeki işleri hal yoluna sokmak için harika bir gün.

Sınırlarınızı bilmeniz gerekecek, ancak bu şekilde planladığınız işi bitirmeniz mümkün olacak. Ailenizin yaptıklarınızdan etkileneceğini ve daha sonra sizi ödüllendireceğini söylemeye gerek yok.

YAY: HERŞEYİ ÇÖZMEK İSTİYORSANIZ BİRAZ KNDİNİZE GÜVENİN

Kendi planlarınıza güvenmiyorsanız, başkalarının size yardım etmesini nasıl beklersiniz? Görünüşe göre bu salı kendinizi birilerinden, özellikle önemli kişilerden fikir ve belki de para aradığınız bir durumda bulacaksınız.

Ancak şu anda yaptığınız şeye sizi neyin motive ettiğini kendinize pek açıklayamıyorsunuz.

OĞLAK: BU SALI FAZLADAN ZAMANA İHTİYACINIZ VAR.

Bu salı kendinize fazladan zaman ayırmak isteyebilirsiniz, çünkü insanlara vereceğiniz bazı tepkilerde yavaş kalıyorsunuz.

Yorgun olabilir ve dinlenmek için fazladan zamana ihtiyaç duyabilirsiniz ya da verdiğiniz tepkinin doğru olduğuna ikna olmayabilirsiniz. Bu yüzden rahatsız edilemezsiniz. Ancak bu gece aniden gerçekleşecek romantik bir olay bakış açınızı değiştirecek.

KOVA: RİSKLERLE KARŞI KARŞIYASINIZ

Mevcut eğilim, sizi normalde olduğundan daha fazla riske maruz bırakacak. Bunun sebebi fırsatları olduğundan daha fazla kovalamanız olabilir.

Bunun önemli bir sonucu olmayacak, ancak eğlencenizi arkadaş ortamında bulabilir ve belki de risk ve hızlı kazanç susuzluğunuzu gidermek için kumar oynayabilir veya benzer bir şey yapabilirsiniz.

BALIK: BAZI BALIKLARA YOL GÖRÜNDÜ

Bu salı seyahat etmesi gereken Balıklar şanslı çünkü işleri yolunda gidecek gibi görünüyor.

Öte yandan, gecikmeler sadece ufak duygusal kararlardan kaynaklanacak, bu nedenle içgüdülere dayalı seçimler yapmaktan uzak durmak isteyebilirsiniz. Ayrıca paranızı neye harcadığınıza dikkat edin.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN